2016.01.24. 16:19:15 9020 288

És Te hogy hordod a táskádat? – Titkok az életünk „megmentőjéről”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van úgy, hogy nincs más funkciója, minthogy passzoljon az aznap este viselt cipőnkhöz. Általában „sporteszköz”, mert folyamatos cipelése felér egy-egy súlyzós edzéssel. Néha életet ment, mert a legalján ott lapul a telefontöltőnk, amit a múltkor kivettünk, aztán mégis visszatettünk.

Táska viselése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Táska viselése

De megesik, hogy elátkozzuk, legszívesebben a földhöz vágnánk, mert ami éppen abban a percben kell, mit kell, életbevágó, az persze mindig a legalján van. De táska marad a kézben, hiszen jó modorunk, neveltetésünk nem engedi, hogy a nyílt utcán, lépcsőházban, netán az irodában tomboljunk:-). Csak belül fortyogunk, de ott nagyon.:-)

Pedig a táskánk beszél!

Úgy ám, méghozzá rólunk! Persze, nem maga a táska, hanem annak viselési módja árulhat el sok mindent személyiségről.

Ezt mondja Rólad a táskád, ha…

… az alkarodon cipeled

Neked a birtoklás, a másokra gyakorolt hatás nagyon fontos. Szeretsz a középpontban állni és törekedsz az állandó elismerésre. Esetedben szintén központi kérdés a Rólad kialakult kép, vigyázol az imidzsedre, még ha ez azt is jelenti, hogy néha kellemetlen szituációkba kell keverednek.

… a válladon átvetve hordod, és ficeg összevissza

Rád mondják, hogy valódi szabad szellem. Könnyedén sétálsz át az életen és nem hagyod, hogy a problémákon való túlzott agyalás maga alá gyűrjön. Igaz optimista vagy és ami miatt biztos nem bánkódsz, az a múlt.

… szintén a válladon átvetve hordod, ám a testedhez szorítod

Mindig gyakorlatiasan gondolkozol és a praktikusság számodra alapkövetelmény. Ám a mozgásszabadság ugyanolyan fontos neked, ahogyan a külső megjelenés is. Talán ezért sem hagyod, hogy a táskád ide-oda kalimpáljon a válladon – ez a kis „hintázás” nem ronthat az összképen.:-)

… a felsőtesteden átvetve hordod, de inkább elől

Te egy igazán érzékeny, félénk, már-már bátortalan személyiség vagy, aki nehezen bízik meg azonnal bárkiben. Egy burkot „növesztettél” magad, illetve a szíved, lelked köré, amit igen nehéz áttörni. A vitákban inkább Te vagy az, aki a védekező szerepét veszi fel.

… szintén a testeden átvetve hordod, viszont inkább hátul

Ez a táskaviselési stílus egy energikus, bátor és igencsak aktív személyiségről árulkodik. Mindig tettre kész vagy és határtalan az optimizmusod. Ám megesik, hogy nem bírsz megküzdeni az érzelmeiddel, illetve a saját szenvedélyeddel.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...