2016.07.24. 17:51:38 12257 324

És Te hogy eszed a pizzát? - Ezt árulja el Rólad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, én azt gondoltam, hogy a pizza evési szokásunk csupán annyit árul el rólunk, hogy szeretjük a pizzát. Maximum még annyit, hogy előnyben részesítjük az olaszos ízvilágot (feltéve, ha nem szalámit, kolbászt, szalonnát kérünk rá:-)). De hogy ebből is sokat megtudhatunk személyiségünkkel kapcsolatban? Hát, ez érdekes!

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Na jó, abban tényleg van valami furcsa, hogy míg mások meghagyják a pizza szélét, mondván, azon már úgysincs semmi, én például azzal kezdem, hogy a legfinomabb, legsajtosabb, legszószosabb rész maradjon a végére. Vajon erre is van magyarázat? Lássuk!

Ilyen vagy, ha a pizzádat…

... egyszerűen befalod

Csupán 1-2 harapás, és a pizza már sehol? Te aztán nem vesztegeted az idődet, mindent az élvezetért! Igazi ösztönlény hírében állsz, számodra a földi örömök állnak a középpontban! Általában jól bevált dolgokhoz, trükkökhöz nyúlsz vissza, hogy még izgalmasabbá varázsold a hétköznapokat!

… összehajtogatva eszed

Ha szépen, a szád formájára hajtogatva tömöd az arcodba ezt a finom olasz csemegét, akkor te egy igen aktív, állandóan pörgő és ugrásra kész személyiség vagy. Nem piszmogsz, ha úgy érzed, nem haladnak a dolgok, a kezedbe veszed az irányítást. Nem szereted az időt vesztegetni – de ez az evési szokásaidból is látszik.

... késsel, villával eszed

Ha megadod a módját a pizza evésnek, Te egy rend, rendszer és szabályok szerint élő ember vagy. Rutin, stabilitás és a megbízhatóság, ami számodra biztonságot nyújt.

... ha a szélével kezded

No, hát vannak ezzel így mások is!:-) Az ilyen pizza evési szokással megáldott emberek kicsit okoskodóak, általában szeretik megmutatni ők, mi a helyes irány és szeretnek a középpontban lenni. Aki a szélén kezdik az evészetet, nagy lendülettel tárja saját nézőpontját, életszemléletét a nagyközönség elé. Hogy ennek mennyire örül a nagyérdemű? Hát, azt már embere válogatja…:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...