2014.05.20. 12:27:46 6221 49

Erős Pista egy japán szemével: a blogger, aki bekebelezi a világot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet, hogy megunta a szusit és a japán ételcsodákat, esetleg az áldott állapotnak köszönhető, hogy egy fiatal japán lány, Emmy arra adta a fejét, hogy végigkóstolja a világ országainak ínyencségeit. Tapasztalatait videóblogjának segítségével szívesen megosztja a nagyérdeművel is. A napokban Európa szívében járt, legalábbis a Magyarországról kapott csomagnak köszönhetően, bepillantást nyerhetett hozzánk. A „menüsor” láttán talán azt gondolhatja, hogy egyszerre vagyunk „sóimádók” és rettentő édesszájúak.

Az talán egy picit sok lesz :) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az talán egy picit sok lesz :)

A rövidebb filmben néhány édességet, a Negrót, a málnás savanyú cukrot és a Tibi csokit teszi magáévá, talán egyikben sem talál kivetnivalót. A továbbiakban megismerkedik a számára túl sós Erős Pistával és Piros Arannyal. Az érdekes, „kristályos” dianás cukorra először rácsodálkozik, hogy milyen gyönyörű, majd élvezettel majszolja, ahogy a Szerencsi és egyéb más csokikat (Vadász, Kapucíner, Lottó, Balaton) is. A medvecukor nem lesz a kedvence, de a Vaníliás karika biztosan belopta magát a szívébe (még szemüveget is csinált belőle, ahogy mindenki). Túró rudit sajnos nem kaphatott, mivel az megromlott volna

Habár a videó angol nyelvű, a hölgy nagyon mókás látványt nyújt az új ízekkel való ismerkedés közben.

Emmy megeszi Magyarországot – Első rész

Emmy megeszi Magyarországot – az Erős Pistás második rész

Jó étvágyat, ha kedvet kaptál valamelyik finomsághoz!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...