2016.06.23. 16:00:11 9323 258

Első találkozás a vörösáfonyával – vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismered az érzést, amikor valami nagyon savanyú, sós, keserű vagy éppen túl édes, de Te csak eszed, eszed és eszed, mert valamiért mégis jól esik? Valószínűleg pont ezt érzi az a kis totyogós is, aki éppen a friss vörösáfonyával barátkozik. Grimaszol, látszik rajta, hogy ennek elsőre nincs túl jó íze, de azért kéri a következőt, és az az után következőt is. Tündéri! :)

Holden grimasza | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Holden grimasza | Fotó via youtube.com

Savanyú a szőlő, vagyis jelen esetben a vörösáfonya – Ismerkedés az ízekkel

Nézd meg milyen aranyos a kis Holden, ahogy a szájába veszi a vörösáfonyát, grimaszol egyet, majd rögtön nyúl a következőért. Hiába, néha az is jó, ami elsőre (másodszorra, harmadszorra) nem tűnik annak. Szóval egy grimasz nem jelent semmit. :)

Neked milyen étellel volt hasonló az első találkozás, és mi az, amit savanyúsága, sóssága, keserűsége ellenére mégis megeszed? Olívabogyó? Grapefruit? Egy picit éretlen málna? :) Ugye, mennyire érthető a kis Holden reakciója... De azért nagyon vicces!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...