2017.01.09. 17:41:01 11297 323

Éleszd fel bőröd a nátha után!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Épp a tél közepén járunk, úgyhogy mondhatjuk, hogy szezonja van a náthának, köhögésnek, prüsszögésnek, vagyis a megfázásos megbetegedéseknek. Ha van olyan szerencsénk, hogy végre- valahára sikerül kigyógyulnunk belőle, bőrünkön még egy ideig viselhetjük a nyavalya nyomait.

Bőr nátha után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőr nátha után

De néhány apró szépségtrükk segítségével átvészelhetjük ezt az időszakot, amit a vörös orr, száraz bőr, berepedezett ajkak jellemeznek.

Légy hidratált!

Ha máskor el is sumákolod, így nátha után semmiképp ne feledkezz meg bőröd hidratálásáról. Használd reggel és este is a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet.

Állj biztos alapokon!

Ahhoz, hogy felélesszük bőrünket, jó, ha találunk egy olyan alapozót, ami biztos alapot ad, csupán leheletnyit fedi a bőrünket, de ez a vékony réteg maximálisan eltakar minden bőrhibát, pirosságot.

Csillogó bronzosság

Hogy leplezd fakó bőrödet, enyhén csillogó, bronzos árnyalatú púdert tegyél rá!

Kerüld a feltűnőt!

Ha szemhéjfestékről van szó, inkább a természetesebb, meleg árnyalatokat válaszd, kerüld a feltűnő színeket!

Gyönyörű ajkak!

Nem csak az arc, de a száj bőrét is megviseli egy-egy náthásabb időszak. Ha szeretnéd, hogy hamar régi fényükben tündököljenek ők is, olyan rúzst válassz, amely nem csak színezi, de ápolja is ajkaid.

Forrás: miss

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...