2016.10.27. 18:00:02 15374 361

Eldugott wellness paradicsomok Magyarországon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így a hosszú hétvége és az őszi szünet előtt, akár még az utolsó pillanatban is dönthetünk úgy, hogy jó lenne egy kellemes wellness hétvégét vagy csupán egy fürdőzős napot beiktatni. A közismert, nagyobb fürdővárosokban és wellness szállodákban valószínűleg már nem nagyon lesz hely, még szerencse, hogy egy csomó eldugott, kevésbé ismert ékszerdoboz között is válogathatunk.

Hidromasszázs, wellness - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hidromasszázs, wellness

Kehidakustány

Remek, kénes gyógyvízű fürdőt találhatunk itt élménymedencékkel egybekötve. A 49 fokos gyógyvíz gőze is jót tesz a szervezetünknek, a kén mellett kalcium-magnézium-hidrogénkarbonát is van benne, így gyakorlatilag egy ásványvízben fürödhetünk. Ajánlják mozgásszervi panaszokra, magas vérnyomásra és általános lazításra nyugtató hatása miatt.

Demjén

A Bükk lábánál egy egész termál völgyet találhatunk Demjén határában. Ha változatosságra vágyunk, akkor valószínűleg ennél jobb helyet nem találunk, ugyanis gyógyfürdő, élményfürdő (Aquapark) és még egy barlangfürdő is elérhető itt. Ráadásul sok gyógymedencét még éjszaka (hajnali kettőig) is igénybe vehetünk, így igazán egyedülálló élményt nyújthat egy demjéni hétvége. Gőzkabinok, szaunák, sókamrák, csúszdák, ugrómedencék, no és a különleges barlangfürdő… Izgalmasan hangzik, már indulunk is! :)

Mátraderecske

Ide a speciális, hazánkban egyedülálló gyógygáz áramlása miatt érdemes ellátogatni. Az érrendszeri betegségekben szenvedők profitálhatnak első sorban a faluba telepített gyógyfürdő használatával.

Szentgotthárd

Az Őrségben bolyongók jól teszik, ha ellátogatnak a szentgotthárdi gyógyfürdőbe, ahol igazi élményfürdőzésben lehet részük, csúszdákkal, szaunákkal felszerelve. Az egyedi építési stílus miatt a fürdő 2008-ban építőipari nívódíjat nyert.

Gyopárosfürdő

Élményfürdő és gyógyfürdő az egyben, az Alföld gyöngyének is szokták nevezni. Az óriási alapterület garantálja, hogy ne érezzük zsúfoltnak a helyet. Négy beltéri medence, csúszdák, különböző vízi masszázsok, hatalmas panoráma ablakok garantálják, hogy jól szórakozzunk és feltöltődjünk. A fürdő csak pár éve épült, így igazán új hatása van.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...