2015.08.16. 08:35:28 8778 259

„Egypercesek” – 5+1 apróság, ami szebbé teheti a napodat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár kellős közepén kánikulában a munkahelyen ülni, esetleg otthon az ablakból azt nézni, hogy szakad az eső – hát, nem egy szívderítő dolog egyik sem. Pedig vidámnak lenni néha egész pici dolgokon múlik. Egy mosoly, egy mély levegő, egy ölelés, és máris szebb a világ.

Pozitív hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pozitív hangulat

Sajnos, sem a szabadságod időpontját, sem az időjárást nem tudjuk befolyásolni, de adhatunk néhány tippet, amivel alig egy percen belül máris kerekebbnek érzed az Életet.

Éljen a csoki!

Bizony, mert a csoki, főleg az étcsoki fogyasztásával felvehetjük a harcot a magas vérnyomás és koleszterinszint, illetve a vérkeringés problémáival szemben. És még finom is! Kell ennél jobb orvosság?:-)

Nagy levegő ééééés kifúúj!

Ha ideges vagy, esetleg sokáig kell koncentrálnod valami igen fontosra, tarts egy kis szünetet! Vegyél egy mély levegőt és hagyd, hogy a friss oxigén átjárja az egész testedet, felpezsdíti vérkeringésed, idegeid, gondolataid. Akkor most beszííív és kifúúúj! Ugye, hogy még a Nap is szebben süt?:-)

Keresd az élet napfényes oldalát

És találd is meg! Szemléld pozitívan a világot és találj minden napban valami örömöt!

Válassz mást cukor helyett!

Mondjuk használj fahéjat! Csökkenti a vércukorszintedet, csípősen édes ízével pedig feldobja a napodat!

Nevess!

A nevetés valóban orvosság lehet sok lelki, de akár testi problémára is! Nevess, csakúgy, mert jól esik. Két hahota között pedig ne felejts el mosolyogni! Akik többször húzzák széles vigyorra a szájukat, boldogabbak, de tovább is élnek! Úgyhogy tessék mosolyogni!

Nagy ölelééés!

Semmi sem nagyobb orvosság a szívnek, mint a testi kontaktus és egy testet, lelket melengető ölelés! Adod vagy kapod? Mindegy, a pozitív hatás garantált!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...