2014.09.16. 12:00:00 4453 19

Egy hét alatt esett másfél hónapnyi eső
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Siófoknak és Szentesnek jutott a legtöbb csapadék. Ma itt-ott lehet zivatar, de jelentősebb esőre sehol sem kell számítani.

Fotó: morguefile.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: morguefile.com

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzése szerint a szeptemberi átlagos csapadékösszeg mintegy 47 milliméter, a legutóbbi hat nap alatt viszont országos átlagban 77 milliméternyi eső esett. Ebben az időszakban a legtöbb eső Siófokon és Szentesen hullott, miközben a szatmári és beregi térségben csupán egy-két millimétert mértek.

Az előrejelzés szerint kedden napközben a Dunántúlon kevés, másutt viszont többórányi napsütés is várható. Délután elszórtan záporeső, esetleg zivatar kialakulhat. A hőmérséklet délután 21-26, késő este 12-18 Celsius-fok között valószínű.

Keddre már egy megyére sem adtak ki figyelmeztetést sem felhőszakadás, sem jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt. Néhol, főként északkeleten azonban kialakulhat zivatar, amelynek térségében nagyobb, 10-20 milliméternyi csapadék is eshet.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...