2016.12.01. 14:38:34 10947 300

Dolgok, amiket a pasik jobban értékelnek egy szimpla szeretleknél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tettek többet érnek minden szónál, ezt jól tudjuk. Így van ez a párkapcsolatokban is. Ha szívesen kifejeznéd úgy a szerelmedet, hogy azt valóban értékelje és érezze a másik, akkor próbáld ki a következő tippeket.

Szerelmespár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmespár

Add neki a figyelmed!

Amikor tényleg figyelsz valakire, és nemcsak a telefonod árnyékából, vagy háttérben a tévével, rádióval, azt bizonyára értékelni fogja a párod. Teljesen más egy vacsorát mindenféle zavaró tényező nélkül elkölteni, mint háttér zajokkal, illetve a TV-t bambulva. Próbáljátok ki, beszélgessetek közben egymással, és tényleg figyeljetek arra, amit a másik mond.

Készítsd el gyakrabban a kedvenc ételt

Időigényes elkészíteni, ezért csak ritkán készíted el? Sebaj, a lényeg, hogy azért időről-időre lepd meg vele, hogy érezze a törődést! Férfiak, ha nem is szoktatok főzni, néha egészen jól esik, ha meglepik valamivel az embert, még akkor is, ha az „csak” egy paprikás krumpli vagy sült tojás.

Csinos ruha, amit miatta öltesz magadra

Van egy-két ruhád, amiről tudod, hogy nagyon szereti rajtad a párod. Mutasd meg benne magadat sűrűbben, hadd legeltesse rajtad a szemét. Ez a Te önbizalmadnak is jót tesz majd.

Nem hanyagolod el magad

Attól még, hogy megtaláltad az igazit, és összeházasodtatok, vagy régóta kapcsolatban éltek, az nem azt jelenti, hogy el kellene hanyagolnod magad. Továbbra is járj el fodrászhoz, kozmetikushoz, adj az öltözékedre otthon is.

Bókolsz neki

A férfiaknak is jól esnek a bókok, a dicséret. Sőt! Valószínűleg már ismered annyira, hogy tudd, milyen szavakkal okoznál neki örömet.

Bátorítod, hogy néha egyedül vagy barátaival töltse a szabadidejét

A külön töltött szabadidőnek is megvan az előnye, mindenki feltöltekezhet, új élményeket szerezhet, amit megoszthat a másikkal. Természetesen Te is tölts el egy-egy tartalmas délutánt önállóan, ne csak a másikat bátorítsd. Utána jobban esik az együttlét, és lesz miről mesélnetek egymásnak. Persze a közös programokat se hanyagoljátok el, kellenek a közös emlékek is.

Kérj tanácsot!

Kérd ki a véleményét egy fontos ügyben, és fogadd is meg a tanácsát (ha elfogadható számodra is). Jól fog esni neki, hogy ennyire megbízol benne.

Köszönd meg a kis dolgokat is

Lehet, hogy alapnak tekinted, hogy ő viszi ki a szemetet, de időről-időre biztosan jól esne neki az elismerés. Cserébe talán Te is több dicsérő szót kapsz a főztödért vagy a mosogatásért.

Egy nagy ölelés

Egy ölelésben minden benne van, ráadásul számos egészségügyi előnnyel is jár mindkét fél számára. Kár lenne kihagyni. Ezért van szükség napi 8 ölelésre>>

Gyors szex…

A kicsit zsúfoltabb időszakokba is jó, ha besűrítitek a szexet, hidd el, nagyon hálás lesz érte a párod! Ráadásul felelevenítheti a kapcsolatotoknak azt az időszakát, amikor gondolkodás nélkül egymásnak estetek.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...