2015.03.09. 11:00:00 9624 253

Dobd fel a húslevest, hogy másnap se legyen unalmas!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Maradt egy kis húsleves (mínusz a hús, főleg csak leves)? :) Több lehetőséged van arra, hogy felhasználd a fenséges levet. Lehet belőle egy újabb adag leves, krémleves, főzelék, egytálétel vagy fagyasztott vésztartalék!

Húsleves - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsleves

Kezd 6 csésze forró, házi tyúkhúslevessel, majd válaszd ki az alábbiakból a kedvenc variációd. Persze, ha maradt egy kis húsnyesedéked, akkor azt ne hagyd ki! :)

1. Klasszikus csirkés-tésztás leves

Főzz ki bármilyen tésztát és tedd a levesbe, adj hozzá 2 db zellerszárat apróra vágva, 1 közepes apró kockákra vágott sárgarépát, 2 evőkanálnyi apróra vágott metélőhagymával.

2. Tortellini a levesben - egytálétel vacsira

1 csomag sajtos tortellini, 4 csésze bébi spenót és 2 evőkanál reszelt parmezánsajt a tetejére.

3. Tex-Mex

Tex mexTex mex

1 konzerv vörösbab, lecsepegtetve, 2 evőkanál lime lé, 1 teáskanál őrölt kömény, chili, koriander, a tetejére 1 csésze tortilla chips

4. Gomba leves

1 konzerv gomba, kakukkfű, csipedet

5. Krémlevesek, főzelékek

40 dkg Bármilyen zöldség (brokkoli, zeller, sárgarépa, burgonya, spárga - vagy akár vegyesen), összeturmixolva, tejszínes-lisztes habarással a végén és pirított kenyérkockákkal. Ha jobban besűríted, akár főzelék is lehet a végeredmény.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...