2015.12.19. 19:05:34 9371 241

Dobd fel a hangulatot a karácsonyfa alatt;-) – Tippek pároknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor kicsit lenyugszunk, eszünk, iszunk, lazulunk, és több időnk jut erre, arra. Van időnk kiolvasni a kedvenc könyvünket, megnézni egy régóta vágyott filmet, esetleg eltölteni néhány kellemes órát a párunkkal. Ha utóbbi mellett döntetek, van néhány tippünk, hogyan tehetnétek még forróbbá ezeket a hosszúra nyúlt perceket.

"Huncut" karácsony;-)

Így varázsolj forró perceket a szeretet ünnepén.

Ajándékozd meg már az ünnepek előtt

A meglepetésekkel nem kell az ünnepekig várni. Írj egy kedvesen huncut üzenetet a párodnak, hogy aznap este milyen „cukisággal” várod az ágyban. Hidd el, alig várja majd, hogy hazaérjen, illetve egész nap Te jársz majd a fejében. Értékelni fogja az „előajándékot”!:-)

Reggeli ébresztő

Elaludt volna a kedvesed? Gondolj ki neki valami kellemes ébresztőt. Hogy mit választasz, azt a fantáziádra bíznánk…;-)

Ha vége a családi „összeröffnek”

Jó dolog ilyenkor együtt lenni a családdal, de azért legyünk őszinték: egy picit talán fárasztó is. Ám ha hazaértetek, vagy elmentek a látogatók, jó lesz, ha Ti is elkezditek kicsomagolni az ajándékokat.;-) Kapj elő egy szexi fehérneműt, rá egy vágykeltő rucit, esetleg inget, és szépen, komótosan csomagold ki magad a kedvesed előtt. Ne feledkezz meg egy szexi magassarkúról, vagy csizmáról, amiből akár ki sem kell bújnod.;-)

Olvassatok együtt

Ugyan ilyenkor a csatornák telis tele vannak remekebbnél remekebb filmekkel, vagy olyanokkal, amelyeket minden évben meg kell nézni (igen, mi is a „Reszkessetek betörők” című filmre gondoltunk:-)), idén hanyagoljátok egy kicsit a „színes dobozt” (vagy inkább „lapot”). Válasszatok valami olvasnivalót, de ne akármilyet! Borzoljátok a kedélyeket egy erotikus regénnyel (igen, akár a Szürke ötven árnyalata is szóba jöhet), hamarosan a kedvetek is megjön, hogy eljátszátok az olvasottakat.

Lopott percek

Ugyan a rokonlátogatások, családi partyk, ünnepi ebédek, vacsorák között kevés időtök jut egymásra, próbáljatok kihasználni minden szabad percet. Sőt, akár „lopjatok” magatoknak néhányat. Lógjatok meg két látogatás között, vagy surranjatok ki a partyról néhány hosszabb percre. Ha kicsit motiválni kell a kedvesedet, halkan add a tudtára, éppen mihez is lenne kedved.

Merüljetek el a forró habokban

Odakint hideg van és zimankó, de ez Titeket ne zavarjon. Csináljatok egy forró, illatos fürdőt és merüljetek el a finom habokban. Relaxáláshoz is remek, de előjátéknak sem utolsó egy csobbanás kettesben.;-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...