2016.09.10. 14:51:27 13651 273

Csináld magad ruhaszárító kicsi lakásba (is) - Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha takarításról van szó, szeretem, hogy kicsi lakásban élünk. Ha azonban helyet kell valaminek keresni, találni, akkor kevésbé rajongok érte. Néha a ruhaszárító elhelyezése is gondot okoz. Mert útba se legyen, de azért száradjanak is a ruhák. Nehéz ügy…

Csináld magad ruhaszárító | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csináld magad ruhaszárító | Forrás: youtube.com

Pláne ősszel, tavasszal, a fűtési szezon illetve a nyári meleg előtt, amikor amúgy is több időbe telik, míg a ruhák eltűntetik magukból a mosáskor magukba szívott nedvességet. Így dupla annyi ideig kerülgethetjük a ruhaszárítót, mint a leforróbb vagy a leghidegebb évszakban. Arról nem is beszélve, hogy mire egy adag ruha megszáradna, jöhet a következő.

Van megoldás? Van megoldás!

Ha rendelkezel némi kézügyességgel, de legalábbis lelkes vagy és érzel egy kis vonzalmat a barkácsolás iránt, ezt Neked találták kis! Készíts magad ruhaszárítót! Használaton kívül a fal egy színes foltja lehet, ha pedig ruhák kerülnek rá, akkor sem foglal túl nagy helyet, annak ellenére, hogy rendkívül praktikus.

Munkára fel!

Barkácskészletet, kézügyességet és/vagy lelkesedést elő és indulhat is a munka!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...