2017.01.11. 11:00:32 11887 325

Csak púp lesz a hátadon – stílusosak ezek a bútorok, de…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jól néznek ki, trendinek számítanak, szinte mindet el tudnánk képzelni a saját otthonunkban, de mielőtt elkapkodnánk a dolgot… Ott van egy hatalmas DE! Mivel ezek a berendezések cseppet sem olyan praktikusak, mint amilyennek tűnnek… Jóllehet szépek, de egy háztartásba nem feltétlenül ez kell.

Hosszú függöny - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú függöny

Képen nagyon menőnek tűnnek ezek a berendezések, bútorok, dekorációk, de inkább csak divathóbortnak jók, a való életben csúfosan elhasalnak mind. A háztartásunk ugyanis egy kevésbé stílusos, ám sokkal praktikusabb darabbal boldogabb lenne…

1. Hosszú függönyök

Rendkívül mutatós, de ha szellőztetni kell, vagy amikor porszívózol, akkor bizony nagyon is útban lesznek. Nem is beszélve arról, hogy a mosásuk sem túl egyszerű, ja, és fel is kell tenni a karnisra. Súlyos darab lehet…

2. Fehér ágytakarók, ülőgarnitúrák

Ha fehér vagy világos bőr ülőgarnitúrád van, azt nagyjából tisztán lehet tartani, azonban a szövet vagy hasított bőr(szerű) világos bútorokkal már küzdeni fogsz. A fehér ágytakarókat pedig nem győzöd majd mosni…

3. Krétafal

Egy fekete fal, amire krétával lehet üzeneteket írni, rajzolgatni. Eleinte poénnak tűnhet, de ha nincs szépen letakarítva és aztán kidekorálva, akkor ott van a nappalidban vagy a szobádban egy fekete, rosszabb esetben egy fehér foltos, maszatos vagy kopottnak tűnő fal, ami nem túl mutatós. Ráadásul, valószínűleg nem túl kellemes, amikor száll a krétapor…

KrétafalKrétafal

4. Klasszikus kád

A lábas kádak oltári jól néznek ki, és általában a méretük is megfelelő. Ugyanakkor takaríthatod minden oldalról, sőt még alulról is, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Mivel általában magasabb a fala, még baleset veszélyes is, ezért nagyon vigyázni kell ki- és beszállásnál.

Klasszikus kádKlasszikus kád

5. Nyitott polcok

A nappaliban is divat volt egy időben az úgy nevezett nappali szekrénysor, jó sok polccal, amire rengeteg porfogó, nipp, vagy inkább kacat kerülhetett. Mostanában a konyhában is divat a nyitott, szekrényajtó nélküli polcos megoldás, ami jó dolognak tűnhet, de nem az. Sokkal könnyebben porosodik, és a lecsapódó zsíros pára is le fog rakódni a polcokon és konyhai eszközeiden. Állandóan rendben kell tartani a tányérokat, poharakat, edényeket, vagy amit éppen idepakolsz, szóval cseppet sem praktikus egy pörgős családnak.

6. Trendi mosdókagyló

Ugyanaz a helyzet, mint a lábas káddal, minden oldalról takarítani kell, és nem akarlak elkeseríteni, de általában nem túl jó minőségűek. Kisebb is, mint egy átlagos mosdókagyló, és a víz sokkal jobban fröcsöghet, és sok piszok, vízkő összegyűlhet alatta, amit tényleg nagyon nehéz letakarítani.

Trendi mosdókagylóTrendi mosdókagyló

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.