2015.03.29. 09:32:40 10040 361

Celeb diéták: 3 rémes agymenés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rettenetes belegondolni, hogy néha mit képesek (szó szerint) lenyelni (vagy épp nem lenyelni) a celebek, hogy mindig, de minimum egy szerep/fellépés/díjátadó erejéig bomba formában legyenek. Valóban szépek, mutatósak, díjakat nyernek, de vajon megéri furcsánál furcsább diétákkal sanyargatni magukat?

Hülye diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hülye diéta

Utánozás? Veszélyes szokás!

A fentebb írtaknál már csak az szörnyűbb, hogy a legnagyobb, vagy épp a nagyok közé vágyó sztárok hóbortjainak köszönhetőn mi miket vagyunk képesek lenyomni a saját torkunkon. Persze, vannak követendő példák is, akik az egészséges étkezésre és a mozgásra esküsznek. Ám akadnak olyan sztárok, akik érdekes, gusztustalan, esetleg egészségre ártalmas módszerekkel veszik fel a harcot a vélt vagy valós pluszkilókkal.

Ne fogyj (furcsa) koktéllal!

Az lehet, hogy dögös, az lehet, hogy Beyoncé megszabadult közel 10 kilótól, de hogy hogy bírta ki azt a 2 hetet, talán még maga sem tudja. A nőies idomairól ismert énekes- és színésznő egy szerep kedvéért kezdett bele a juharszirup-citromlé-víz-cayenne bors „ízesítésű” diétába. Ennek lényege, hogy 14 napig kizárólag a fent írt összetevőkből készült „koktélt” szabad iszogatni, és tulajdonképpen „eszegetni” is. Ezen kívül semmi más táplálékot nem vett magához. Hát, szép, szép a hölgy, de váljon egészségére! Amúgy nem is ajánlotta senkinek sem ezt a fajta „étrendet”.

Amúgy ezzel a módszerrel került bombaformába anno Demi Moore és Ashton Kutcher, de Naomi Campbell szívesen alkalmazza.

Ne fogyj terheshormonnal!

Az áldott állapotban lévő nők szervezetében található meg a HCG-hormon, melyről megállapították, hogy ez felelős a terhesség alatt fellépő felgyorsult anyagcseréről. Így nincs más teendő, mint gyermeküket szívük alatt hordó hölgyek vizeletét magunkba fecskendezni. Habár a módszer alkalmazza a „kevesebb evés, több mozgás” elvét, illetve a cukrot , zsírokat, édességet száműzi az étkezésből, továbbá napi minimum 2 liter folyadék elfogyasztására biztat, azért valljuk be: csodás alak ide vagy oda, azért a fent írt művelet már magában is gyomorforgató. Habár rengeteg súlyos mellékhatása (a menstruációs zavar, meddőség, fejfájás, trombózis, érrendszeri bajok) már halálos áldozatot is követelt ez a „trend”, manapság is népszerű, Jessica Schwarz és még több hollywoodi sztár alkalmazza.

Ne fogyj placentával

Miután többedszerre is elolvastuk a módszert, még mindig csak egyetlen kérdés motoszkált a fejünkben: mi van??? Pedig January Jones pont ezt tette, illetve ette, miután gyermeke megszületett. Igaz, tabletta formájában vette magához a méhlepényt, de akkor is. Hogy egyáltalán le tudta nyelni, tudva, hogy mi az…??? Grrr!!! Ezek után a Jennifer Aniston és Reese Witherspoon által is alkalmazott bébiétel-diéta nem is furcsa.

Forrás: shape.de, jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...