2015.01.06. 18:37:08 3682 16

Cameron Diaz férjhez ment
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A 42 éves színésznő végre megtalálta a boldogságot, ahogy a People magazin egyik forrása is fogalmazott. Választottja nem más, mint Benji Madden, a Good Charlotte amerikai zenekar 36 éves gitárosa. Még egy éve sem randevúznak, az eljegyzés pedig pár hete volt.

Cameron Diaz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cameron Diaz

Jól kezdődik az év a sztárpárosnak - írja a People magazin, és milyen igazuk van. Hétfőn este egy meghitt szertartás keretében mondta ki a boldogító igent Cameron Diaz és Benji Madden. A pár május óta randevúzik, az eljegyzést karácsonykor tartották, az esküvői előkészületeket pedig úgy tűnik, hogy pár hét alatt lezavarták. Bár Cameron Diaz korábbi nyilatkozatai alapján ez nem meglepő, hiszen a színésznő a spontán ötletek híve és nem szeret előre tervezni.

Szerelmüket szűk körben ünnepelték, de a vendéglistáról természetesen nem hiányozhattak a hírességek sem. Ott volt például Drew Berrymore, Joel Madden és Nicole Richie is.

A pár azt nyilatkozta, hogy ennél boldogabban nem is vághatnának bele közös útjukba, a családjukkal és barátaikkal körül véve. A ceremónia hétfőn este volt Cameron Diaz Los Angeles-i rezidenciáján.

Forrás: people.com, Lehren Hollywood

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...