2015.10.15. 18:41:39 11773 290

Bűnös kutyusok – Vicces videók a bűnbánatról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Széttépett párnák, cafatokra szedett plüssállatok, feltúrt kukák, kiborított szennyes tartók, rejtélyes módon eltűnt ételek... A nyomozás elkezdődik, a vádlott a bíróság elé áll és az ítélet: bűnös. Ezt ő is jól tudja, így a legártatlanabb tekintetét veszi elő, azokat a bizonyos nagy kutya szemeket. Ezek után vajon melyik gazdi ad szigorú büntetést?

Bűnös kutyusok | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bűnös kutyusok | Fotó: youtube.com

„Nem én voltam.”

Lényegében lehet, hogy a gazdi a hibás: elől hagyja az ételt, dolgozni megy, a kutya meg otthon unatkozik..., mi mást csinálhatna, hiszen a lakás össze szegletében bóbiskolt már egy kicsit... Valaminek történnie kell. :D

Lehet ezekre a pofikákra haragudni?

A kedvencünk az első videó. Valahogy a szennyes teteje a kutyus nyaka köré került. Vajon hogyan történhetett mindez? A gazdi persze próbál szigorú lenni vele, és komoly hangon kérdőre vonni, hogy mi is történt a fürdőszobában, de a végén még ő is elneveti magát. Ezekre a bűnbánó, kutyus szemekre egyszerűen nem lehet haragudni. És nagyon is jól tudják, hogy miért a hangnem a gazdiktól...

Tény: a kutyákat abban a pillanatban érdemes megbüntetni, amikor éppen rossz dolgot csinálnak, hogy egyértelműen össze tudják kapcsolni a tettüket és a következményét. Ha a büntetendő viselkedés és a büntetés között hosszú idő eltelik, nem fogják érteni, hogy pontosan mire vonatkozik a rosszallásunk. (Csányi Vilmos, Segítség kutyás lettem c. könyve alapján)

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.