2014.07.31. 15:18:04 5441 38

Boszorkányság? A 10 milliószoros napokról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pozitív gondolkodás egész évben fontos, viszont állítólag a mai napon (07.31) különös jelentőséggel bír. A gondolatok általi teremtő erő ma tízmilliószoros erősségű lehet, ugyanez igaz cselekedeteinkre, mondattá vált gondolatainkra is. A negatív dolgokat verjük ki a fejünkből, ma csak a szépre, jóra koncentráljunk.

Tibet | Fotó: wallpaper.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tibet | Fotó: wallpaper.com

Mi az a 10 milliószoros nap?

Tízmilliószoros napoknak a tibeti buddha napokat nevezik, amiből egy évben 4 van. A tibetiek ilyenkor Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól emlékeznek meg. Úgy tartják, ekkor a pozitív és negatív cselekedetek, gondoltatok hatása milliószoros erővel bír.

Fontos, hogy arra koncentráljunk, amit szeretnénk, hogy megteremtődjön. Tartsuk kontroll alatt gondolatainkat, akárcsak érzelmeinket. A mai nap még lényegesebb a tudatos gondolkodás, cselekvés, beszéd. Ha a negatív gondolatok vagy érzések szikrája is előfurakodik, azonnal selejtezd ki őket és váltsd őket „pluszos előjelűre”. Próbáld a körülményeket is pozitív töltettel ellátni, így a „+-os” embereket is könnyebben magad köré gyűjtöd.

Habár ez nem csak erre a napra kell, hogy érvényes legyen, de igyekezz ma többet adni magadból szeretteidnek, embertársaidnak. Ha néha nem is olyan egyszerű, próbálj meg ma szeretetből, önzetlenül közelíteni feléjük, sőt, hívd fel a figyelmüket a mai napban rejlő lehetőségekre!

Hogy hisz-e benne vagy sem, azt ki-ki döntse el magában!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...