2016.01.01. 09:55:32 8304 212

Boldog új évet és teljesíthető fogadalmakat 2016-ra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pezsgős koccintás, és az év első személyes, telefonos, sms-es BÚÉK-jai után szinte rögtön jönnek az újévi fogadalmak. Hogy az idei évtől majd így, meg úgy, meg ezt, meg azt vagy amazt. Aztán persze ezek a nagy dolgok, igencsak rejtélyes okoknak köszönhetően, elfelejtenek megvalósulni.

Új évi fogadalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új évi fogadalom

Vajon velünk van gond? Mert nem vagyunk elég kitartóak? Esetleg a fogadalmak túl irreálisak saját magunkkal szemben? Talán ha olyan dolgokat is megígérsz magadnak, amiket viszonylag könnyebb betartani, önbizalmat gyűjthetsz a „húzósabb” fogadalmakhoz is.

Ígéretek önmagadnak, amiket Te is könnyedén betarthatsz.

Foglalkozz magaddal többet!

Egész évben stresszelsz valamiért: a munkahely, a család, az iskola, továbbképzések, a családi összejövetelek és így tovább, és így tovább. Mindenhol ott vagy, mindig mindenkinek a kedvére teszel, mindenkinek segítesz. De ebben a sok mindenkiben Te hol vagy? Ne sajnálj néha egy kis időt magadtól sem: egy új frizura, néhány óra a kozmetikusnál, hetente egy óra kényeztető masszázs? Vagy egy jó könyv, amit végre nem hónapok alatt olvasol ki? Esetleg egy mozi a pároddal, „csajos csevely” a barátnőiddel? Persze, szép dolog a család, jó dolog, ha megbecsülnek a munkahelyeden, de törődj magaddal is! Csak így leszel teljes értékű a gyermeked, a családod, a barátaid és a kollégáid számára is!

Kevesebb televízió

Néha tényleg jól esik, ha az ember csak ledől a színes „doboz” előtt, és valami teljesen értelmetlen műsorra bambul. De folyamatosan ezt csinálni? Gondold csak végig mennyi hasznos dolgot tehetnél a napi több órás tévénézés helyett.

Ápold az emberi kapcsolataid!

Ne várj arra, hogy majd a barátaid felhívnak Téged és elhívnak valahova. Elvégre nem kereshetnek állandóan ők. Néha egy-egy telefon, rövid üzenet, e-mail is megteszi, de a személyes találkozásokat se kerüld! Hidd el, feltölt Téged is testileg, lelkileg, és az egészségednek is jót tesz!

Élvezd az élet minden percét!

És lelj örömet az apró dolgokban is! Ne tagadj meg magadtól semmit! Egy finom vacsora? Egy kis (vagy nagy:-)) csoki, ami csak a Tiéd? Vagy egy zacskó chips az esti film mellé? Hát ez igazán bele kell, hogy férjen!

Tervezd meg a pihenésed!

Persze, a szabadságát azért mindig megtervezi az ember, de általában gyorsan, a pihi megkezdése előtt. És persze egy sor dolgot nem is tart be! De ha szépen, nyugodtan, már az év elején elkezded a tervezést, megkíméled magad a stressztől és idejében be tudsz szerezni mindent.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...