2016.02.23. 10:32:26 9465 249

Biztos, hogy nincs egy rongyod sem? Gyűjts öltözködési tippeket a Pinterestről!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A „Mit vegyek fel ma dolgozni?” és a „Nincs egy rongyom, amit felvehetnék” női problémakört ki gondolta volna, hogy ilyen egyszerű megoldani! Nincs másra szükséged, mint az internetre és a Pinterest.com weboldalra! Éljen a modern technika és Caroline Moss újságíró, akitől az ötlet származik! :) Öltözködési tippek nemcsak fiataloknak!

De mi is az a Pinterest?

Ismered a Pinterest.com fotós weboldalt? Szoktad használni, vagy eddig nem igazán fedezted fel, hogy mire lehet alkalmas? Ha egyáltalán nem ismered, akkor egy kis tájékoztatás: ez egy képmegosztó oldal, ahol a saját és mások fotóit is megoszthatjuk, illetve pinelhetjük, azaz összegyűjthetjük és kifüggeszthetjük egy-egy mappába (tábla).

A site alkalmas arra, hogy a nekünk tetsző fotókat, a lakberendezési, szépségápolási vagy éppen divathoz kapcsolódó ötleteket összegyűjthessük és csoportosíthassuk az úgynevezett táblákon. A mások által összegyűjtött fotók között is kereshetünk angol kulcsszavakkal. A nagyobb csoportokat kisebb alcsoportokra is le lehet bontani, és szűkíthetjük a találati listát, így könnyebben megtalálhatjuk azokat az ötleteket, amelyekre valóban kíváncsiak vagyunk.

Például, ha az esküvőnkre keresünk ötleteket, akkor beírhatjuk, hogy „wedding”, ezen belül szűkíthetjük a dolgot a menyasszonyi ruhára a „dress” szó beírásával. Ha konkrét elképzelésünk van erről, akkor még a stílust is beírhatjuk, például vintage vagy „lace” (azaz csipke). Nem árt, ha tudunk angolul, de a szükséges kulcsszavakat könnyedén lefordíthatjuk például a translate.google.com oldalon, szóval az sem akadály, ha az angol neked kínai. :)

Ha az oldalra egyszer regisztráltunk, akkor minden weboldalon megjelenik majd a Pin it kifejezés, ha a képek fölé húzzuk az egerünket (a fotó bal felső sarkában keresd!), és egy mozdulattal elmenthetjük magunknak a fotókat.

Mi nektek szoktunk ötleteket gyűjteni a Pinterestről különböző témákban, mint például a fürdőszoba berendezése, a kert kialakítása, a hálószoba színe és a többi, és a többi. Valóban egy nagyon hasznos alkalmazásnak tartjuk, és cseppet sem csodálkozunk azon, hogy több mint 12 millió látogatója van havonta. Próbáljátok ki, és nyugodtan pineljétek a mi ötleteinket is! ;)

Mire használhatjuk még a Pinterestet?

Nos, a legtöbben olyan ötleteket gyűjtenek a Pinteresten, amit esetleg a jövőben tervezgetnek. Ilyen például a fent említett esküvő, vagy lakásfelújítás, kertkialakítás, esetleg a hobbijukhoz kapcsolódó kreatív ötletek. Szóval a lehető legkülönbözőbb témákban lehet a segítségetekre, s ha egyszer fellátogattok, biztosan egy kicsit függővé is váltok. :)

Napi öltözködési tippek Pinterestről? Igen!

A techinsider.io egyik újságírója, Caroline Moss napi szinten alkalmazza a Pinterest szolgáltatásait, de nem a nagyszabású terveihez gyűjt inspiráló ötleteket, ennél sokkal egyszerűbb dologra használja, ami egy kicsit feldobja a mindennapjait, és megkönnyíti a reggeli készülődést is.

Tehát a „Mit vegyek fel ma dolgozni?” és a „Nincs egy rongyom, amit felvehetnék” kérdésekre egycsapásra megvan a válasz! Extra előny még az is, hogy nem fogjuk úgy érezni, hogy új ruhákra van szükségünk, maximum pár kiegészítőt darabot szeretnénk majd beszerezni, amivel feldobhatjuk a ruhatárunkat. Ilyen lehet például egy mintás felső, cipő, nadrág vagy táska.

Egy ilyen divatosabb darab és már meg is van az a statement item (azaz hangsúlyos ruhadarab), amivel változatosabbá tehetjük a már meglévő ruháinkat. Ja, hogy nem tudod, mivel hord, ezt a túlmintás, túlszínes ruhát vagy cipőt? Keress rá a Pinteresten plusz írd be az outfit szót is, és rögtön tengernyi ötleted lesz! :) De a klasszikus darabokra is rákereshetsz, például a farmerre (jeans angolul), és már jönnek is az extra tippek. Sőt, azokra a ruhákra is, amelyekről úgy gondolod, hogy már nem annyira divatosak.

Nemcsak fiataloknak és S-es méretűeknek!

Miért ne öltözhetnél Te is stílusosan? Írd be például a mature woman kulcsszavakat (azt jelenti: érett nő) a kívánt ruhadarab után, és rögtön olyan klasszikus öltözékekre bukkanhatsz, amelyek a 40-es, 50-es és akár a 60-as korosztálynak is megfelelnek! Ha teltkarcsú vagy, írd be, hogy plus size. Hiszen a Pinterestben az a legjobb, hogy könnyedén személyre szabható a különböző kulcsszó kombinációk segítségével. Ja, természetesen a férfiak is találnak itt nekik való ötleteket!

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Szenolitikumok – Valóban az örök fiatalság forrásai?

Az embereket már a kezdetektől foglalkoztatja az örök élet kérdése. A modern kultúrákban az elmúlásról való beszélgetés olyannyira kényelmetlenül érinti az egyéneket, hogy a halál felkerült a tabutémák különféle normákkal és hárító megnyilvánulásokkal elleplezett listájára. És bár az örök élet forrásának kifürkészése századunkban nem feltétlenül zajlik rejtélyes alkimista laboratóriumok mélyén, mégis ugyanolyan aktív a téma iránti érdeklődés, csak korhoz igazodó módon.