2014.12.21. 09:24:20 5020 26

Bedrogozhatták az orvosokat egy győri szórakozóhelyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy 25 éves orvost ütött el múlt héten a vonat Szabadhegy és Győr között. A Kisalföld értesülései szerint tudtán kívül bedrogozhatták egy belvárosi szórakozóhelyen.

Győr télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Győr télen

A Kisalföld úgy értesült, hogy a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház fiatal radiológusát gázolta el a vonat. A hírt a kórház részéről az orvos igazgató, prof. Oláh Attila megerősítette. A vezető azt is közölte, tudomása szerint az orvos a radiológia záróbulija után tíz kollégájával együtt egy győri diszkóba ment át szórakozni. Itt csak a férfi kollégák ittak alkoholt, és ők mind rosszul lettek, valamint furcsán is viselkedtek.

Az információk szerint a nagy tömegben elváltak egymástól a kollégák, és az elhunyt radiológus egyszer csak eltűnt szem elől. A professzor úgy tudja, hogy az F. N-ként hivatkozott doktornál sok pénz volt, de amikor a sínek közt holtan megtalálták, már csak 400 forint volt nála. Erre az igazgató szerint mások is felfigyelhettek.

Mivel az alkoholtól rosszul lettek a férfi orvosok, egyikőjük a kórházban önkéntes drogtesztet végeztetett el saját magán. Az eredmény szerint háromféle kábítószer-adalék volt a vérében. „A kórház, a kolléga kérésére, ezek után feljelentést is tett a rendőrségen" – mondta el Oláh professzor.

A sínek közt szörnyethalt orvos halálát közigazgatási eljárásban vizsgálják ki. Az ő vérét is elemezni fogják, az eredményekre azonban heteket kell várni – mondta el a lapnak Kocsis Tünde rendőrségi szóvivő. A Kisalföld tudomása szerint az öngyilkosság lehetőségét kizárták. Például azért is, mert a vasúti átjáró, ahol a fiatalembert halálra gázolta a vonat, nem esik útba a diszkó és a nádorvárosi lakóhelye között.

Oláh Attila hozzátette, nemcsak orvos igazgatóként rázta meg a tragédia, de szülőként is: borzalmas olyat hallani, hogy fiatalok italába kábítószert kevernek.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...