2017.01.22. 13:55:25 10887 294

Balatoni kacsák a világ körül – egy magyar videó bejárta a világhálót
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemcsak az internetet hódította meg az a kis videó, melyen balatoni kacsák fürdőzését mutatják be a befagyott tavon kialakított kis léken, hanem például kiadta az AP hírügynökség is, és leadták a tévében is. Sőt, nemcsak kis hazánkban, hanem Indiában és Kínában is, így feltehetően már több millióan tekinthették meg, milyen csodálatos a magyar természet.

Vadkacsa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vadkacsa

A rövid filmet Lőrincz Balázsék, a 3Dpano.hu projekt képviselői készítették egy drónnal, lényegében hobbiból, cél nélkül vették fel az anyagot. Feltűnt nekik, hogy egy bizonyos helyre tartanak a vadkacsák a befagyott tavon, s érdekelte őket a jelenség, így utána jártak – írja a turizmus.com. A videó olyan jól sikerült, hogy a már említett hírügynökség és televíziók is bemutatták, így a youtube.com-on látható nézettséget valószínűleg még több millió nézővel megfejelték.

Nézd meg Te is milyen csodálatos is a természet, milyen lenyűgöző az, ha összefognak a vadkacsák: a sok madár nem hagyja befagyni a tavat. Gyönyörű a Balaton is, a videó elején a háttérben látszik a Badacsony is. (Mellesleg: mikor lesz már nyár? Bár így is szép a tavunk, de azért nyáron az igazi...) :)

A videónak frappánsan a Kacsa-lék a Balatonon címet adták.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...