2016.09.17. 14:47:12 22157 315

Az örök kedvenc, a farmer – De mit tegyünk, ha túl szűk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Itt van az ősz, itt van újra”, a hőmérséklet pár fokot visszaesik, és ha tombol is a vénasszonyok nyara, a rövid, nyári szoknyák és az apró „kánikulasortok” néhány hónap erejéig már a szekrényben pihennek. Helyettük előkerül a kedvenc farmerunk, ám a hosszú pihenés mintha megviselte volna. Talán összement…?

Szűk farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szűk farmer

Mintha tavaly egészen másként néztünk volna ki benne! Nem volt ilyen passzos? Könnyebben be lehetett gombolni (vagy egyáltalán be lehetett gombolni…:-))? Vagy csak szimplán jobban állt rajtad, Neked még a tavasszal? Talán gonosz kis manók szűkebbre vették? Na jó, legyünk őszinték, a nyári szabadság alatt kicsit elengedtük magunkat és felszaladt pár kiló. Ezért nem áll úgy az a farmer, ahogy kellene…

Nincs minden veszve!

Mielőtt belevetjük magunkat a nagy őszi tisztítókúrába (ha egyáltalán belevetjük magunkat;-)), azért tehetünk néhány óvintézkedést annak érdekében, hogy elégedettek legyünk farmeros tükörképünkkel. Figyelj és tanulj!

Ha combban vagy erős

Elő a vasalódeszkával és a vasalóval! Fuss át a forró vasalóval a farmer combrészén – hő hatására az anyag megnyúlik, így kényelmesebb lesz a szűkösebb részeknél.

Ha mindenhol túl passzos

Figyelem, csak az igazán bevállalósak válasszák ezt a megoldást – illetve azok, akiknek éppen sok szabadidejük van! Mosd ki a farmert maximum 30 ⁰C-on, vedd fel (igen, jól olvasod!:-)) és hagyd magadon megszáradni. Ha lehet, minél többet mozogj bent, hogy az anyag kellően kitáguljon és hozzáidomuljon a formáidhoz.

Ha szorít a pocaknál

Az egyik legtipikusabb és legfájdalmasabb „farmervész”, amivel szinte mindenki találkozott. (Azon szerencséseket, akik még nem, ezúton is üdvözöljük.:-)) Ez az a probléma, ami nemcsak nem esztétikus, hanem nem tesz jót a belső szerveknek sem, hiszen ilyenkor össze vannak passzírozva odabent. Ilyenkor nem probléma, ha akkor öltjük magunkra a kedvencünk, amikor mosás után, deréktájon még egy kicsit vizes, netán direkt ezért nedvesítjük be az anyagot. Ha viselni nem szeretnénk vizesen, akkor egy szélesebb vállfára, a derekánál rögzítve hagyjuk megszáradni – ha lehet, a szabad levegőn.

Forrás: www.brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...