2017.01.24. 16:33:00 15617 351

Az igazi szakikat semmi sem állíthatja meg
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tésztát ennél, de nincs kéznél szűrő? Viszont éppen nálad van Serena Williams sporttáskája? :) Bármelyik sporttáborban készülhetett volna a kép. Még 9 megoldás, igazi szakiktól!

 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com

Kenyérvágó

Szinte sajnáljuk azt a szegény egyetemistát, aki nem talál egy kést, hogy elvágja a kenyeret. Még jó, hogy Macbookja van!

Romantika

Ez a helyzet speciel nagyon aranyos, a néni bizonyára nem látja a napsütés miatt az automata kijelzőjét, a bácsika pedig az ingével árnyékol neki. Mindenkinek ilyen kapcsolatot kívánunk!

Pacsker

Na, ez kemény. Először nagyot nevettem ezen a megoldáson, aztán eszembe jutott, hogy mennyire üvöltöttem a forró aszfalton sétálva Görögországban, amikor elhagytam a tengerben a papucsomat...

Térkő

Nem hiszem el, hogy van olyan ember, akit ez nem zavar. Mire gondolt vajon a művész? "Jó lesz az úgy..."

Mosogatás

Hogyan ne mosogass 3 lépésben? 1. Fotózd le az üres mosogatót! 2. Pakold tele mosatlannal. 3. Nyomtasd ki színesben a képet és tedd a mű tetejére. Zseniális! :D

Grill

Ehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy Magyarországon a bevásárlókocsik lopását súlyosan büntetik. Pedig ránézésre is legalább háromszor lehet grillezni vele, mielőtt el kellene takarítani. :)

Hűtő

Sajnos most elég kevés alkalommal jut eszünkbe egy jó hideg sör. De ha mégis megkívánjuk, és nincs hűtő, akkor a klíma elég jó szolgálatot tehet. Talán majd nyáron.

Telefontok

Viccesnek tűnik, de már sokszor kipróbált, letesztelt, kiválóan működő megoldás a telefon vízhatlanná tételére - például esőben. Ha nincs kéznél, nylonzacskó is remek.

Ablaktörlő

Valahogy nem tűnik túl átgondolt megoldásnak. A nem működő ablaktörlőlapátok mozgatása egy zsinórral? Hogy? Nem esik így be az ablakon az eső? Mert ha nem esik, meg nem kell törölni. :D

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...