2015.09.04. 20:15:35 10028 229

Az első randi, ahol óvodások a sminkesek – tüneményes videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés aranyosabb videót láttam mostanában, mint a Cosmopolitan.com első randis kisfilmje. Na jó, igazából nem az első randevúról szól, hanem a készülődésről az első nagy találkozásra, amiben profi segítséget kap a három hölgyemény: három rendkívül cserfes és tudatos 5-6 éves kislány személyében.

Első randis smink :) | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Első randis smink :) | Forrás: youtube.com

Első kézből megtudhatod, hogyan kell kinézni a randevúkon (mint egy Barbie baba), mit kell csinálni, ha meg akar csókolni a fiú (pusz-pusz), mit kell rendelni (steaket és krumplipürét) és azt is, hogyha kedves a fiú, akkor hozzá kell menni. Ja, és az egyik kislány, már volt első randin az APUKÁJÁVAL, de nem emlékszik, hogy hova vitte. :)

Az elkészült sminkek pedig - hogy is fogalmazzunk - mÚvésziek. Egyébként meglepő, hogy mennyi mindent tudnak a sminkelésről - harcsapofa a pirosításhoz... Egy szóval tüneményes videó! Nézd meg:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...