2015.08.29. 18:30:21 8593 227

„Az aki szép, az reggel is szép” –Tippek, hogy még szebben ébredj
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még szebben, még kiegyensúlyozottabban ébredni reggelente? Kivitelezhetetlennek tűnő feladat… Az ember általában az első függőlegesen töltött 5 percben még szinte alszik, és ez az állapot az első korty kávéig el is tart (néha még tovább is:-)). De mit nekünk ez a lehetetlen feladat? Megoldjuk!

Reggeli ébredés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli ébredés

Íme, néhány tipp, hogy reggelente egy friss, üde, kisimult, boldog és tettre kész arc nézzen vissza rád a tükörből!

Aludj eleget!

Igen, sokan gondolhatják, hogy könnyű azt mondani, hiszen van úgy, hogy huzamosabb ideig tényleg nem jut elegendő idő az alvásra. Ám vagyunk néhányan, akik ugyan időben ágyba kerülhetnénk, mégsem tesszük. Mert annak a sorozatnak még azt a részét meg kell nézni, vagy csak még azt a fejezetet el kell olvasni abból a könyvből, és még néhány hasonló kifogás akad. Arra azért figyeljünk, hogy aki hosszabb ideig napi 4 órát, vagy annál kevesebbet alszik, még fáradtabbnak és elgyötörtebbnek néz majd ki.

Legyen a hálószoba a nyugalom szigete!

A hálószobában nincs szükség tévére, számítógépre, de még internet kapcsolatra sem. Csupán a pihe-puha ágyad kell, rend és teljes nyugalom. Máris pihentetőbb az alvás!

Teljes megtisztulás!

Ügyelj arra, hogy a napközben magadon viselt sminket gondosan távolítsd el az arcodról, hogy bőröd maximálisan megtisztulva kerüljön a párnák közé.

„Folyadék”, még éjjel is!

Nagyon fontos az is, hogy a szobádban megfelelő legyen a levegő páratartalma, így bőröd nem szárad ki az éjszakai pihenés alatt. Ez főként télen, illetve a fűtési szezon beindulása után lesz majd probléma. Megoldás lehet valamilyen párásító készülék, vagy a fűtőtestre helyezett nedves törölköző is.

Válaszd a megfelelő „pózt”!

Igen, az alvásra gondolunk!:-) Ugyan kényelmes a hasunkon, oldalunkon feküdni, ám pihentető lehet az alvás háton is! Ha ezt a pozíciót választjuk, arcunk kevésbé „gyűrődik” majd, hiszen a párna ráncai nem hagynak majd nyomot az arcunkon. Ha háton alszunk, a fejünk viszonylag magasan van, mely támogatja vérkeringésünket és a könnyzacskók méretét is csökkenti.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...