2015.06.10. 18:01:09 28951 466

Az a fránya bugyi! 10 malőr, amit minden nő ismer
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Próbáljuk meg most az egyszer humorosan felfogni, és nevessünk egyet a saját nyomorunkon. :) Mert valljuk be, ezek a valóságban pontosan így történnek, még ha nem is mindig ennyire drámai a helyzet. (De az!)

Bugyi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bugyi

Szakadjunk el a nagyi bugyi-tanga bugyi problémakörtől, ezek itt lent az igazi problémák! :)

1. Megváltoztatjuk a teljes napi viseletünket, mert éppen a szennyesben van a hozzáillő bugyi

Amikor egy ruhához csak az a bizonyos lézervágott, fehér bugyi jó, mert más különben túlságosan kivehető a bugyi széle és, ahogy belevág a bőrbe. Így lehet totálisan elrontani egy csinos ruhát. Szóval egészen biztos, hogy át kell öltözni, nincs mese...

2. Megtervezzük, hogy melyik bugyit vigyük magunkkal a nyaralásra

De a végén inkább az összeset vagy legalábbis a többségét magunkkal visszük, mert nem tudunk dönteni, és egyébként sem lehet nálunk elég bugyi. Hál' Isten kis helyet foglal, vagy mégsem? :)

3. Amikor a kedvenc fazonod gyártását egyszerűen megszüntetik

Mind közül a legbosszantóbb. A régiek valameddig még kitartanak, addig keresned kell egy új márkát vagy szoktasd magad a gondolathoz, hogy másfajta bugyival kell beérned. Miért nem csinálnak az ilyen húzások előtt legalább egy globális közvélemény kutatást, hogy a jó ég áldja meg őket...

4. Amikor már csak a piros betűs napokra jó egy bugyi

A kedvenc bugyi számára is eljöhet az a pillanat, amikor egy meglepő fordulattal bekopog hozzád a menstruációd és hát, sikerül tönkre tenned a kis fehér alsóneműdet. Ettől a naptól hivatalosan is lefokozták menszesz bugyivá. Ugyan ilyen érzés, amikor megjelenik rajta az első kimoshatatlannak tűnő, ismeretlen eredetű folt. Mert az mindig megjelenik.

5. A címke figyelmeztetése ellenére mosógépben mosod

Hiába a kézi mosás jelzés, nincs időd és bedobod a mosógépbe azt a szuper finom kis csipkebugyit. Puff! Kőkemény lesz szárítás után a kis hamis. Vagy éppen összemosódnak a színek, összemegy, elnyúlik, kiszakad. A sötét dobban bármi megtörténhet vele.

6. Amikor a gumi teljesen kinyúlik

Már szinte hullámos, nem is lehet felvenni bármilyen ruha alá, de azért te kitartasz mellette, mert az a betyár gyártó egyszerűen felfüggesztette a fazon gyártását. Agyrém!

7. Rájössz, hogy nincs egy tiszta bugyid sem

Választhatsz: ha még este észreveszed a problémát, akkor gyorsan még kimoshatsz kézzel egy-kettőt vagy felveszel egy bikinialsót vagy nem veszel fel bugyit. ;) Aztán elgondolkozol rajta, hogy kéne még pár bugyi, hogy ne kelljen olyan sűrűn mosni.

8. Túlárazott kis vacakok

Amikor aztán rászánod magad, hogy beszerezz még egy-két bugyit, az imént említett mosás mizéria miatt, rájössz, hogy eszméletlen módon túlárazzák eme apró háromszögeket. Pedig milyen kevés anyag kell hozzájuk.

9. Amikor kézzel mosod ki, de nem lesz olyan tiszta

Dörzsölheted akárhogy, nem tudsz olyan hatékony lenni, mint a mosógép. A végén feladod, és bedobod a gépezetbe. Ami utána történik, arról jobb nem is beszélni. Túl késő... Kár érte...

10. Amikor megjelenik egy kis lyuk rajta

És tudod, hogy itt a vége, elindult a lejtőn, ez a bugyi is az enyészeté.

Forrás: cosmopolitan.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.