2016.10.10. 15:12:16 11911 277

Amiről nem beszélnek: a hízás és fogyás legbrutálisabb hátránya – Videón!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A túlsúllyal – ahogy az összes egészségügyi problémával - kapcsolatban is az legjobb, ha megelőzzük a kialakulását, és tudatos életmóddal, egészséges étkezéssel, mozgással elkerüljük, hogy elhízzunk. Ez a legjobb módszer több szempontból is: egy részt, soha nem kell fogyókúrára fogni magunkat, másrészt nem kell szembe néznünk ezzel a megdöbbentő dologgal, amivel nagy fogyás után mindenki szembesül, de senki nem beszél róla.

Fogyás után | Fotó via youtube.com Obese to Beast - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyás után | Fotó via youtube.com Obese to Beast

Egyszerűen leborulunk ezelőtt a fiú előtt, aki vette a bátorságot és megcsinálta ezt a videót elmondása szerint élete legnagyobb bizonytalanságot okozó tényezőjéről. Rengeteg kilótól szabadult meg az utóbbi időben, és helyette szuperizmos testet épített, ám valami ott maradt, amire nem számított. A lógós, laza bőr, ami továbbra is visszatartó tényező számára. Ugyanakkor a videóból megtudjuk tőle, hogy már most sokkal boldogabbnak érzi magát a bőrében, mint túlsúlyosan, és természetesen nem áll meg ezen a ponton, minden meg fog tenni azért is, hogy eltűnjön a bőrfelesleg is. Igaz, ez vagy nagyon hosszú idő lesz, vagy akár műtéti beavatkozást is igényelhet.

Na, de elég a szavakból, nézd meg a videót, ami egészen megdöbbentő.

Ha valaki esetleg a YouTube-on a kommenteket is elolvassa, az emberek teljesen pozitívan állnak a fiúhoz, és biztatják, hogy ne adja fel. Mi is ezt tesszük, mindenkit bíztatunk, hogy a fogyókúrától ez azért ne tartson vissza senkit, főként, ha az egészsége forog kockán emiatt, ugyanakkor fontos, hogy megértsük, minden változás, előre mozdulás, áldozatokkal jár.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.