2016.05.30. 14:06:03 14950 384

Amire a macskaalom még jó lehet –Hasznos tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is hinnénk, de a macskaalom még rengeteg mindenre jó lehet a háztartásban, vagy azon kívül. Így ha kicsit sokat tankoltál volna fel belőle, és a cicád is van olyan nagylelkű, hogy kölcsönad néhány lapáttal (vagy maximum nem szólsz neki), böngészd át a lenti javaslatokat.

Macskaalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macskaalom

Kellemetlen szagok? Macskaalom!

Ha túl bűzös a szemetes, vagy a hűtő áraszt kellemetlen szagokat, tégy egy papírtasakba egy kis macskaalmot és tedd a kellemetlen szag forrásához. Az alom felveszi a harcot a szagok ellen, és semlegesíti azokat.

Száraz virágföld? Macskaalom!

A virágföldbe keverj egy kis macskaalmot, így az tovább el tudja raktározni az öntözővizet. Ha el kell utaznod néhány napra, a virágok akkor sem fognak lekókadni.

Nedvesség ellen? Macskaalom!

Ha Téged is zavar a kocsi folyton bepárásodó ablaka, hívd segítségül ezeket az apró kavicsokat. Egy légáteresztő tasakba, edénybe kerüljön 30-50 dkg macskaalom és ezt tedd ki az autóba. Az alom megszűri a levegőben lévő nedvességet. Ha biztosra akarsz menni, alkalmanként cseréld a tasak tartalmát.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...