2017.01.14. 17:47:19 13871 319

Amikor egyszer volt hosszú, aztán többet soha - Vicces szituációk hosszú körmökkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az ember lánya rendszeresen jár manikűröshöz, ott aztán lát mindenféle csodákat. Van, aki megmarad a szolid, egy, maximum két színű, „kicsi minta-kicsi kő” díszítésnél. De akad, aki komplett karácsonyfát vagy színes tojásokkal teli fészket csináltat a körmére, más nyaralás előtt napernyőt tetet rá –csak hogy praktikus legyen.

Hosszú körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú körmök

Szóval, vannak ott mindenféle érdekességek, de mi szerényen megmaradunk a fentebb már írt minimál stílusnál. Aztán egyszer, egy gyenge pillanatunkban, amikor amúgy is olyan rossz kedvünk van, kint fagy meg hó, meg a főnök is egész nap csak cseszegetett, és szürkeség is van, és fel kellene dobni valamivel a napokat, na akkor, egyszer, mi is rábeszéljük magunkat a hosszú, hegyes, feltűnő színű, mindenféle furfangos módon kidíszített körmökre. (Karácsonyfa meg hasonlók azért nem kerülnek rá!:-)) Akkor még nem is tudjuk, hogy sok napos, hetes szenvedés vár ránk, mert hosszú körmökkel az élet nem is olyan egyszerű.

Mert ilyenek is előfordulhatnak Veled (és persze a körmeiddel)

  • Szinte lehetetlennek tűnik egy rövid üzenetet megírni a telefonodon, esetleg feloldani a billentyűzárat, mert a körmöd mintha teljesen mást akarna, mint amit Te szeretnél.

  • A fémdobozos üdítőket felejtsd el a hosszú körmeid idejére, mert képtelenség felbontani a szomjoltó hengert.

  • Hasonló a helyzet a billentyűzettel, mint a telefonnal. Hosszú leveleket ne most akarj írni, és egy több oldalas szöveg begépelését is halaszd inkább a körmök utáni életedre!:-)

  • Fülbevalóból csakis a nagyobb méretűeket válaszd a hosszú körmös életed elején, vagy inkább ne is viselj fülbevalót. És a karkötődet sem tudod majd egyedül ki-, illetve bekapcsolni.

  • Ne most próbáld ki, milyen az, amikor az ujjbegyeddel viszed fel a szemhéjfestéket a szemhéjadra. Veszélyes lehet!:-)

  • Egy szupercsinos ing, mutatós gombokkal? Aham… felejtsd el!:-)

  • Ha először van hosszú körmöd, a napi rutin részét képező zuhanyzás, törölközés is kihívások elé állít.

  • És hiába csináltad már meg százszor és ezerszer, a kontaktlencse be- és kivétele nem lesz egy egyszerű feladat.

Persze, mindenkinek saját ízlése, saját döntése, hogy ki milyen, mekkora körmöket visel. De azért minden tiszteletünk azoké, akik a mindennapok apró vagy nagyobb kihívásait átvészelik, sőt, frappánsan megoldják hosszú körmökkel is.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...