2015.01.14. 20:06:25 7763 24

Amikor a vőlegény meglátja a menyasszonyt... - Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés olyan megható momentum van két ember közös életében, mint amikor először látja meg a vőlegény a menyasszonyt. Ezt a becses pillanatot örökítették meg és vágták össze egy megindító videóban. Egyszerűen csak jó nézni ezeket a képeket, és visszagondolni a saját első pillanatotokra vagy elképzelni a leendőt.

Menyasszony és vőlegény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Menyasszony és vőlegény

Lassan nő csak a házasságok száma

Ma Magyarországon a 2010-es mélypont óta (35 500 házasságkötés) csak lassan nő a házasságok száma (2013-ban 36 900 házasságkötés - KSH adatai), és még mindig rengeteg az elvált ember. Mégis ez a több tízezres szám azt mutatja, hogy az emberek jelentős hányada szeretné a házasság kötelékében megerősíteni a szerelmét.

Az első pillanat

Talán ez az első pillanat is szerepet játszik abban, hogy a párok a ceremónia mellett döntenek. A menyasszonyi ruha divat ugyan változik, de az az őszinte öröm és meghatottság, ami a vőlegény arcára rajzolódik ilyenkor, ugyanaz marad. Nézd meg Te is a videót!

Forrás: mrp.tv

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...