2015.02.26. 18:31:54 7375 197

Ami a tavaszi gardróbodból nem hiányozhat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A divatot nem olyan egyszerű követni, főleg mivel egyszerre több stílusirányzat is trendi lehet. Ám, ha jobban belegondolsz, pont ez benne a jó, hiszen így kiválaszthatod a hozzád (és ruhatáradhoz) legjobban illő darabokat. Íme 7 alapdarab, amit idén tavasszal nem hagyhatsz ki!

Tavaszi kollekció 2015 Kate Spade | Fotó: annafashion.blog.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi kollekció 2015 Kate Spade | Fotó: annafashion.blog.hu

1. Mintás nadrág

Ha eddig ellenálltál neki, most tavasszal ne hagyd ki! Lehet virágos vagy absztrakt mintás, a lényeg, hogy passzoljon a ruháidhoz. Egy egyszínű felsővel és kardigánnal nyerő kombináció lehet, és végre kicsit feldobhatod az egysíkú farmeres hétköznapokat is.

2. Selyem ing vagy felső

Egy kellemesen könnyű, selymes tapintású ing vagy felső egy nő ruhatárából nem hiányozhat. Ez lesz az a darab, amit szoknyához és nadrághoz is viselhetsz, alkalomtól függően, és amit még sok-sok éven át boldogan hordhatsz. Extra tipp: idén menő a keresztbe csíkos ing és a több rétegű felső.

3. Tavaszi kabát

2015-ben a kerek vállú, combig érő (csípő alatt elvágott) egyszerű szabású tavaszi kabátok a nyerők. Ez lehet mintás vagy egyszínű is.

4. Sliccelt szoknya

Egy elöl sliccelt ceruzaszoknya vagy akár egy A-vonalú alj is jó választás lehet, ráadásul ezek általában mindenkinek jól állnak. Ha szeretnéd tudni, hogy a te alkatodhoz milyen szoknya illik, kattints ide!

5. Bokáig érő farmer

Idén egy kicsit rövidebb szabású farmerek is jöhetnek tavasszal, olyanok amiből éppen hogy kilátszik a bokád. Sportosan szexi viselet egy jópofa pólóval vagy toppal.

6. Egy ruha, ami öltöztet

Egy egy részes miniruha nem hiányozhat a gardróbból, ami nem túl elegáns, mégis öltöztet, és amit hétköznap is szívesen viselsz. Továbbra is hódit a monokróm (azaz a fekete-fehér irányzat), a virágminta, a csíkok, a kockák, a türkiz, a kék és a korall.

7. Fehér cipő, színes táska

Egy fehér magas sarkúval nem nyúlhatsz mellé az idén. Választhatsz olyat is, aminek az orra fekete vagy valamilyen fémes árnyalatú, és egy színes (vagy fekete-fehér) borítéktáskával kombinálhatod.

Forrás: glamour.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...