2015.06.21. 18:00:59 9886 323

„Álmodj, királylány!” - Aludd szépre a hajad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha csak behunynánk a szemünket és mire újra kinyitjuk, bőrünk, hajunk pont olyan, amilyennek szerettük volna. És ha azt mondjuk, ez nem csak álom? Amíg Te alszol, valódi csodák történhetnek hajkoronáddal! Csak fogadd meg tanácsainkat!

Gyönyörű hajkorona - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyönyörű hajkorona

Hogy milyen a frizuránk, az majdhogynem eldönti azt is, milyen az aznapi hangulatunk. Olvass figyelmesen, hogy ne a hajadon múljon egy-egy nap sikeressége.

Ha nem is tejben, vajban…

… de legalább selyemben. A puha, selymes huzat használatával szinte minimálisra csökkenhet a súrlódás az anyag és a haj között, és ez bizony a haj struktúrájának is jót tesz.

Isteni hullámok, gubanc nélkül!

Ha hosszú hajad van, és szeretnél laza hullámokat, az éjszakára befont hajaddal dupla sikert érhetsz el. Egyrészt másnap könnyen kezelhető, könnyed, loknis hajad lesz. Másrészt, ha összefogott, vagyis inkább „összefonott” hajjal alszol, nem kell aggódnod, hogy reggel kócos vagy elfeküdt hajjal ébredsz.

Olajok, krémek, pakolás? Jöhet!

A különböző, hajra való tápláló, ápoló krémeket, olajokat vidd fel lefekvés előtt! A szokásostól eltérően ilyenkor a haj teljes felületére felkenheted ezeket. Amíg Te alszol, hagyd, hogy a különböző hatóanyagok szépen kibontakozzanak és tegyék a dolgukat odafent!

Amit a hajkeféről tudni érdemes

Az mindenképp az, hogy a fémből és fából készült keféket felejtsd el! Válassz könnyű műanyagból készült „hajigazítót”. Természetesen fésüld át a hajadat minden alkalommal lefekvés előtt, de arra figyelj, hogy ne használd túl durván és erősen a kefét a száraz hajon.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...