2015.12.11. 15:30:21 9206 238

Ajándékozd az egészséget karácsonyra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szeretet ünnepe minden évben jó alkalom arra, hogy lelassítsunk a hétköznapok rohanásában, meglássuk a körülöttünk lévő világot, és tegyünk valami jót, amivel megszépíthetjük mások életét. Ezt a The Bits Beatles emlékzenekar is így gondolja, ezért idén karácsonykor a Budapesti Vöröskereszttel együttműködve “Beatles véradást” szervez.

Véradás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Véradás

A The Bits tagjai rendszeres véradók, így nem volt kérdés, hogy részt vesznek-e a Vöröskereszt adventi eseményén, amely december 17-én az Arany János utca 31. szám alatt kerül megrendezésre. Az együttes délután 14 órától várja a segíteni vágyó rajongókat Beatles dalokkal, a legendás liverpooli klub, a Cavern hátterével és egy eredeti Höfner hegedű-basszusgitárral, amellyel ismét lehetőség nyílik fényképezkedni. Az eseményre látogatóknak további meglepetésekben is része lesz.

Szeretettel vár mindenkit a Vöröskereszt és a The Bits december 17-én, csütörtökön, 14 órától 18 óráig, az V. kerületi Arany János utca 31. szám alatt.

Gyere el Te is, ajándékozd az egészséget karácsonyra!

Beatles véradásBeatles véradás

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/152083995150304/

További információk: http://thebits.hu és http://voroskeresztbp.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...