2015.10.23. 17:45:19 6871 187

Adele új albuma novembertől a boltokban! Itt az új dal is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A múlt heti brit X-factorban egy kb. 20 másodperces bejátszásban hallhatták a tévénézők az összetéveszthetetlen hangot, Adele hangját, aki saját dalát promotálta a reklámszünetben. (Valószínűleg most az egyszer senki nem kapcsolt el.) Aztán egy szívhez szóló levelet írt rajongóihoz. Az új kislemez megjelenése október 30-ra várható.

Adele | Forrás: petofilive.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adele | Forrás: petofilive.hu

Adele „25” című legújabb nagylemeze novemberben jelenik majd meg. Az énekesnő legutóbbi lemeze 4 évvel ezelőtt jelent meg, 21 éves korában „21” címmel, míg az első lemeze a „19” címet viselte, szintén az akkori életkorát jelölve.

A rajongók valószínűleg nem fognak csalódni a Grammy és Oscar-díjas énekesnő új balladája hallatán. A dal címe: Hello, It's me, s a dalt nálunk is meghallgathatjátok. A kislemez várható megjelenése október 30 volt, de hirtelen megjelent a youtube-on a dal és a klipp is.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...