2016.04.21. 08:41:45 15974 337

A tét 10.000.000 Ft! Te játszol már?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy biztonságos és szórakoztató online nyereményjátékot keresel, ahol akár 10 millió forintot is nyerhetsz? Jó helyen jársz! A PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal készpénzt, iPad Air-t, garantált ajándékokat, wellnesst és utalványokat is nyerhetsz, a nyeremények száma és az általad megnyerhető összeg pedig folyamatosan nő!

Nyertesek, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertesek, nyereményjáték

A PROAKTIVdirekt nyereményjáték oldalára érdemes minden egyes nap visszatérni, hiszen a hűséges játékosoknak napról-napra nőhet a virtuális számlájukon található összeg, vagyis az a pénz, amit negyedéves sorsolásainkon megnyerhet! Egy regisztráció többet ad Neked, mint gondolnád!

Először is rögtön meglepünk egy induló összeggel a nyereményszámládon, kapsz tőlünk ingyenes baleset biztosítást (ha kéred), és más garantált ajándékot is (ez legyen meglepetés). A többi pedig gyerekjáték, térj vissza hozzánk mindennap, olvasd szórakoztató cikkeinket, légy aktív tagja honlapunk életének, és meglátod a megnyerhető összeg napról-napra gyarapodni fog!

Nyerj 1.000.000 Ft nyereménynövelést!

Ha regisztrálsz partnereinknél, akkor egyszerre több játékban is részt vehetsz, hiszen egyrészt megnyerheted a szponzorunk által felajánlott nyereményt, és a Proaktív nyereményszámlán gyűjtögetett összeget is, amelyhez akár extra 1.000.000 Ft-ot is hozzácsaphatsz, ha szorgalmas vagy és melléd szegődik a szerencse.

Most a következő partnerakciókban vehetsz részt:

1. Nyerj 100.000 Ft-os Tesco utalványt>>

2. Egy iPad Air táblagép is a tiéd lehet, sőt garantált ajándékot is kaphatsz, ha itt regisztrálsz>>

3. Terveid megvalósításához rugalmas futamidejű kölcsönre lenne szükséged? Kattints ide!

4. Fundamenta regisztrációddal extra 90.000 Ft-tal növelheted az összeget a nyereményszámládon! (Jelentkezz be, mielőtt regisztrálsz, hogy jóvá írhassuk!)

5. A FundiMinit 14 éven aluli gyermekek számára találták ki, ha Te is gyűjtenél a legapróbbnak is, regisztrálj a FundiMini oldalán, és 100.000 Ft-ot ugrik a megnyerhető összeg. (Jelentkezz be, mielőtt regisztrálsz, hogy jóvá írhassuk!)

6. Ha sürgősen kölcsönre lenne szükséged, próbáld ki ezt a szolgáltatást!

Nyereményjáték, pénznyereményNyereményjáték, pénznyeremény

Magazincikkeink megosztásával további 10.000 Ft-ot gyűjthetsz a nyereményszámládra nap mint nap!

Mikor lesz a nyereményjáték sorsolása?

A tavaszi nyereményjátékunk nyerteseit május 31-én húzzuk, egészen az utolsó pillanatig gyűjtögetheted a nyereményszámládon található összeget, amelyet a játék végén készpénz formájában megnyerhetsz.

Mi történik, ha téged sorsolunk ki?

Először is felhívunk telefonon, hogy közöljük veled a jó hírt, egyeztetjük az adatokat, bankszámlaszámot és így tovább, majd egy összegben átutaljuk a nyereményed. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy elköltsd, hiszen az adókat is mi álljuk! Az előző nyerteseinkkel folytatott beszélgetéseket itt hallgathatod meg.

”Még új vagyok itt. Hol kezdjem?”

Ha még nem csatlakoztál a PROAKTIVdirekt online nyereményjátékhoz, akkor most megteheted, egyszerűen csak kattints ide!

Miután bejelentkeztél, oszd meg ezt a cikket másokkal is, hogy a segítségeddel regisztrált meghívottakért extra 10.000 Ft-ot jóváírjunk neked is!

Miután regisztráltál olvasgasd magazinunkat, oszd meg cikkeinket, válaszolj a kérdéseinkre, mondd el barátaidnak is, hogy milyen szuper játékra bukkantál, valamint regisztrálj partnerakcióinkra, és gyorsan gyarapodni fog a nyereményszámlád. Hidd el, adni fogja magát! Az összegyűjtögetett összeget (maximum 10.000.000 Ft-ig) negyedéves sorsolásaink során akár TE is megnyerheted! Hajrá!. :)

Mi már nagyon izgulunk, hogy vajon ki lesz a következő nyertes! Lehet, hogy éppen TE? :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...