2015.02.12. 09:16:36 31858 336

A rózsádnak jelentése van, tudd meg, mi az!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mindegyik rózsának olyan egyértelmű a jelentése, mint a vörös rózsának. Hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy az a szerelem színe. De vajon azt tudod-e, hogy egy narancs színű rózsa mit jelent? Mit fejezhetsz ki vele, ha fehér rózsát adsz, és mit szimbolizál, ha sárga rózsát kapsz? Olvass a sorok között!

Rózsák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rózsák

A vörös rózsa

Egyszerű dolgod van vele, az jelenti „Szeretlek!”. Éppen ezért az első randevúra lehet, hogy még túlzás, de később nagyon is ildomos egy-egy szál vörös rózsával meglepni azt, akit szeretünk, hiszen olyan egyértelmű a jelentése, neked szinte már semmit sem kell mondanod.

A fehér rózsa

Tartogasd ezt a színt a melankolikusabb pillanatokra. A fehér rózsa sok mindent kifejez. Először is az ártatlanság, a tisztaság színének szokták mondani, másod sorban a hűségé, majd végső soron a búcsút is jelenti. Nem véletlenül szokták temetésre is vinni.

A rózsaszín rózsa

Rózsaszín rózsa | Fotó: pixabay.comRózsaszín rózsa | Fotó: pixabay.com

Romantikus árnyalat, amellyel a háládat és a tiszteletedet fejezheted ki. Első randevúra, anyák napjára, vagy egy barátnak kitűnő választás.

A barack színű rózsa

A szerénység szimbóluma. Édesanyádnak, barátoknak és a keretedbe is jó választás.

A sárga rózsa

A beteljesületlen szerelem színe, ezenkívül a barátságé is. Egy szerelmi viszonyban akár hűtlenséget is kifejezhet és bocsánat kérést. Tartogasd a nehezebb pillanatokra.

A narancs színű rózsa

Narancs rózsa | Fotó: pixabay.comNarancs rózsa | Fotó: pixabay.com

Az odaadásodat, a csodálatodat fejezheted ki vele. Ez egy nagyon dinamikus és energikus szín, jól illik egy hasonló hölgyhöz.

Burgundi vörös

Mindent jelent, amit egy vörös rózsa, sőt még annál többet is. A burgundi árnyalattal a természetes, belülről fakadó szépség előtt is meghajlunk.

A lila rózsa

Lila rózsa | Fotó: pixabay.comLila rózsa | Fotó: pixabay.com

Egy kevésbé megszokott szín, amivel megbabonáznak. Varázslatot, bűbájt jelent.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...