2015.11.29. 10:51:47 8068 206

A poncsó titkai – Apró trükkök, hogyan viseld
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Személy szerint én még nem rendelkezem ilyen ruhadarabbal, de az ismerőseim, barátaim közül sokan esküsznek rá. Mert jól variálható, kényelmes, meleg, illetve könnyű aláöltözni. Hogy megpróbáljuk előcsalogatni e ruhadarab további előnyös tulajdonságait, tartsunk egy rövid kirándulást a poncsók világába.

Poncsó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Poncsó

Abszolút trendi

Ha idén ősszel, illetve télen neveznél be egy csinos kis poncsóra, nagyon jól teszed, mert ebben az évben, amellett, hogy szuperkényelmes, rendkívül divatos viselet is.

De nem mindenkinek…:-(

Sajnos, azokat a hölgyeket, akik középtájon kicsit kerekebbek, el kell, hogy keserítsük: a poncsó nem az ő ruhadarabjuk lesz. Azt gondolnánk, hogy ápol és eltakar, de pont fordítva: inkább előnytelenül kihangsúlyozza ezeket a részeket.

Mivel variálható?

Mondjuk egy szűk farmer-kötött pulcsi kombináció remek választás lehet a poncsó alá. Ez tökéletes lehet szabadidős programokhoz, bevásárláshoz. Ám ha kicsit elegánsabb öltözetet kívánna meg az alkalom, egy szűk ceruzaszoknya, esetleg szűk szabású nadrág, egy fehér blúzzal, toppal ideális választás lehet.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...