2016.11.22. 14:00:00 12292 361

A pasid biztosan nem akarja ezt a 10 dolgot karácsonyra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ó, a karácsonyi ajándékozás… Minden évben egyre nehezebb, egyre idegőrlőbb, egyre drágább és egyre feleslegesebb. Legalábbis, ha nincs egy jó ötletünk, és időnk arra, hogy mindenkinek felkutassuk a leghozzáillőbb ajándékot, akkor bizonyára így érezzük. Mert igazából ajándékot adni nagyon jó érzés, ha tudjuk, hogy tényleg örülnek neki… A pasik ezeknek állítólag nem fognak.

Rossz ajándék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz ajándék

Pipere

A tusfürdők, a borotválkozó gélek, habok és a többi férfiúnak szükséges piperecikk nem annyira jó választás ajándéknak, hiszen ezek egyébként is kellenek, meg is veszi őket maguknak minden pasi. Ráadásul biztosan megvan nekik az, ami bevált, és amihez ragaszkodnak. Valódi ajándéknak, meglepetésnek ez nem igazán nevezhető.

Zokni és alsónadrág

Ugyanaz a helyzet ezzel, mint a piperével. Hacsak nem vagy benne biztos, hogy most jól jönne neki 1-2 pár új, jó minőségű és szép zokni, vagy egy jópofa alsónadrág, akkor inkább hagyd ki. Ő is meg tudja és meg is fogja venni magának.

Ami SZERINTED jól állna neki

Az, ami neked tetszik, vagy szerinted jól állna neki, nem biztos, hogy neki is tetszik, és az sem biztos, hogy jól érzi benne magát. Valószínűleg Te is úgy gondolod, hogy ő inkább ne vásároljon neked ruhaneműt – nos, fordítva is ez a helyzet. Kár ráerőltetni a Te ízlésedet.

Ajándékkártya egy olyan boltba, ahol soha nem fog vásárolni

Ha nem ismered annyira, hogy hol szeret (vagy tud) vásárolni, akkor ne vegyél neki ajándékkártyát, mert csak kidobott pénz lesz. Ráadásul az ajándékkártya a férfiaknak egy kicsit logikátlan: miért váltaná be bárki is a pénzt, amit bárhol elkölthet, másfajta fizetési eszközre, amit csak egy helyen?

Páros wellness csomag

Ez egy kicsit olyan, mintha saját magadat lepnéd meg mondjuk egy masszázzsal, és elhívnád őt társaságnak – ha így teszel, az szuper, de ha ezt tervezted ajándéknak adni, akkor kevésbé tűnik jó ötletnek…

Köntös

A pasik nem igazán szeretnek köntöst használni, ha meg igen, akkor valószínűleg van már neki egy. Hasonló a helyzet ezzel a ruhaneművel is, mint az alsó nadrággal. Törölközőt se vegyél neki – az számára nem ajándék!

Kütyük

Bocsánat, de valószínűleg ez az a dolog, amihez annyira nem értesz… Ha valamilyen technikai dolgot vennél neki, akkor vond be őt is. Nem tudhatod, hogy mire van szüksége, vagy ha magával a kütyüvel tisztában is vagy, azt biztosan nem tudod, hogy milyen legyen pontosan…, és nem a színére gondolunk!

Bérlet

Kondibérlet, színház bérlet stb… Ezt a inkább noszogatásnak fogja értékelni, nem ajándéknak.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...