2016.06.30. 16:17:13 11629 321

A nyári szünetben is várunk! A játék folytatódik:10 millió Ft a tét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meleg ide vagy oda, itt bizony nem áll meg az élet, a A PROAKTIVdirekt.com nyereményjátéka tovább folytatódik, sőt, most, hogy több a szabadidőd még inkább a játékra koncentrálhatsz! Cikkünkből meg tudhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a nyereményjátékból! Hajrá!

Boldog játékosok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog játékosok

Hogyan hozhatod ki a maximumot a játékból?

Gyere vissza hozzánk mindennap, és légy aktív tagja csapatunknak. A PROAKTIVdirekt.com nyereményjátéka folyamatos, egy-egy sorsolás után a játék újra indul és Neked ismét esélyed lesz nyerni. Most a nyári nyereményjátékunk dübörög, és meg sem állunk szeptember 15-ig! Ekkor lesz ugyanis a sorsolás, ahol Te is jó eséllyel szállhatsz a ringbe. Az azonban cseppet sem mindegy, hogy mennyivel. Szerencsére még van idő a pénzgyűjtésre! Akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz, ez csak rajtad múlik!

Tippek a nyereményjátékhoz:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:

- például oszd meg cikkeinket (10.000 Ft/megosztás),
- hívd meg barátaidat (szintén 10.000 Ft-ot kaphatsz, ráadásul, ha egy meghívottad nyer, Te is nyersz!),
- válaszolj kérdéseinkre (3000 Ft/kérdés),
- vagy regisztrálj partnereinknél is – akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz. - Ráadásul, itt további kuponokra, kedvezményekre vagy tárgyi nyereményekre is szert tehetsz!

Mi a feltétele a sorsoláson való részvételednek?

Regisztrálj és/vagy csatlakozz az aktuális játékhoz.

(Ha már regisztrált tag vagy, de még nem vagy biztos benne, hogy csatlakoztál a játékhoz, lépj be a profil oldaladra, és ellenőrizd!)

Érdemes megfogadnod jó tanácsainkat, hiszen minél aktívabban veszel részt a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin életében, annál több pénzt gyűjthetsz nálunk virtuális számládon! Az összeget pedig rögtön a nyári szünet után megnyerheted. Készpénzben!

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...