2016.08.01. 13:22:18 10313 191

A nyári filmek legjava: ezt nézd augusztusban a moziban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén augusztusban igazán jó a filmes felhozatal, ezt be kell vallanunk. Bár úgy érezhetjük, hogy közelít a nyár vége, egy-két sétával egybekötött mozis estével még egészen biztos, hogy megtoldhatjuk a kikapcsolódást nyújtó programok listáját. Izgalmas akció filmekből, mesékből, kalandfilmekből és romantikusokból sincs hiány, szóval irány a hűs mozi!

Jared Leto Jokerként | Fotó: via youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jared Leto Jokerként | Fotó: via youtube

Mi valószínűleg a következő fimek közül választunk majd az augusztusi moziparádéból:

Suicide Squad - Öngyilkos osztag – Bemutató: augusztus 4.

Talán a nyár leginkább várt filmje, hiszen gyakorlatilag az év eleje óta ódákat zengenek Jared Leto eszement Joker karakteréért, aztán ott van még Will Smith is és Margot Robbie. De mit várhatunk a filmtől: A kormány összegyűjt néhány eredeti arcot, hogy elvégezzenek valami munkát, amit nem lehet. A Piszkos Tizenkettő óta ismert sztori. Most itt a nagy lehetőség: a szuperhősök által sittre juttatott szupergonoszok kapnak egy esélyt; bár inkább csak a megváltó öngyilkos küldetésre.

A kis kedvencek titkos élete – Bemutató: augusztus 4.

Vajon mit csinálnak a kis háziállataink, amíg mi nem vagyunk otthon? :) Csupán alszanak? Nem hinném! Én nem gondolták így a Gru és a Minonok készítői sem. Az előzetes irtó jól sikerült, és kiderül belőle, hogy egy cseppet sem átlagos kaland is vár ránk. Szerintünk ez az animációs film nemcsak gyerekekkel együtt lehet jó mulatság!

A zátony – Bemutató: augusztus 11.

Nos, ha eddig álmaid ne továbbja volt, hogy egyedül szörfözz az óceán magányában, akkor könyörögve kérünk ne tedd. A zátony c. film főhőse is ennek a szenvedélynek hódolt, amikor megtámadta egy cápa, és egy sziklára mászva próbálja kiötölni, hogy hogyan szabadulhatna a gyilkos veszélytől. A főszereplő Blake Lively segítségével a cápa filmek izgalmait élhetjük újra.

Eliot, a sárkány – Bemutató: augusztus 18.

Egy kis kalandfilm a nyárra, ami kellemes meglepetés lehet a gyerekes szülőknek is. A sárkány téma úgyis felkapott manapság Trónok harca sorozat miatt, de természetesen minden készítő másként gondolkozik róla. Ebben a filmben például egészen aranyos. Kicsit Dzsungel könyve feeling, kicsit Tarzan, de összességében véve egy egészen nézhető Disney filmet kaptunk.

Haverok fegyverben

A Másnaposok rendezőjének legújabb vígjátéka, melyhez nagy reményeket fűzünk a gyászos Másnaposok folytatások után. Talán ebben a filmben villant nekünk valamit Todd Phillips. A sztori szerint a semmire kellő két főszereplő elvállalja a lehetetlent: fegyvereket szállítanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek, és ezért életük legnagyobb dohányát kaszálhatják, 300 millió dollárt. A baj csak az, hogy soha életükben nem csináltak még ilyesmit, és az útjukat keresztező gengszterek, fegyverkereskedők és politikusok világában egészen piciny halnak minősülnek. Állítólag a film igaz történeten alapul.

Most még megnézheted a moziban az újra értelmezett Szellemirtókat és az új Bourne-filmet is.

Szellemirtók

Az új generációs szellemirtó csapat immár hölgyekből tevődik össze, nem is akármilyenekből! Csak egy húzó nevet említünk Melissa Mccarthy. Egészen humoros lett, és szórakoztató, a szellemes látványról pedig ne is beszéljünk.

Jason Bourne

Jason visszatér, és még több mindent tud meg a múltjáról. Veszélyesebbé válik, mint valaha!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...