2015.04.22. 16:02:33 6970 177

A nevelőszülők szuperhősök, ez nem kérdés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

"Vannak gyerekek, akiknek a nevelőszüleik a szuperhősök!"- ezzel a szlogennel indított kampányt az SOS gyermekfalvak magyarországi képviselete, hogy minél több elhivatott embert toborozzon, és felhívja a figyelmet a nevelőszülők fontosságára. A kisfilm inspiráló és megható!

Nevelőszülők | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevelőszülők | Forrás: youtube.com

Csak támogatni tudjuk az SOS gyermekfalvak munkáját, akik nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy nevelőszülőket találjanak annak a körülbelül 21.000 gyerkőcnek, akik valamilyen oknál fogva nem élhetnek a saját szüleikkel.

Idén egy nagyon szuper reklámfilmmel buzdítanák a hezitálókat arra, hogy csatlakozzanak a nevelőszülők népes táborába, és legyenek ők is hétköznapi hősök, akikre a gyerekek szuperhősként fognak tekinteni.

A kampányfilm

Segítsd Te is az SOS gyermekfalvak munkáját!

Tudtad, hogy a PROAKTIVdirekt nyereményjátékban való részvételeddel ingyen támogatod az SOS gyermekfalvakat és a Bátor tábort is? Regisztrálj most és tudj meg többet!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...