2014.11.08. 08:00:01 5077 19

A mindennapi rocksztár esete a fénymásolóval
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mára már legendás rocksztárok élete, munkája, szabadsága, pénze, önismerete irigylésre méltó. Tehetségük felismerésével, önmaguk reális elhelyezésével a piacon kezdődik a folyamat. Majd nagy ívű célok kitűzésével, kőkemény munkával és szakemberek segítéségével (menedzserek, zenészek stb.) folytatódik a remélhetőleg hosszú, maradandót alkotó, szakmaiságában és üzletileg is csodás karrier, erős konkurencia mellett!

Axl Rose | Fotó: fc03.deviantart.net/ - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Axl Rose | Fotó: fc03.deviantart.net/

„CHANNELING YOUR INNER AXL ROSE”

Akármennyire igyekeztem az alcímben található angol nyelvű kifejezést (Channeling your inner Axl Rose) nem tudtam úgy magyarra fordítani, hogy olyan jól adja vissza a jelentését, amilyen találó az eredeti szóösszetétel. Egészen egyszerűen ezt jelenti: „Találd meg a benned rejlő Axl Rose-t.” Tehát legyél te is igazi "rocksztár"! Persze nem szó szerint!

Buktatók, hibák a rocksztárok életében is akadnak, mint mindenhol. De…

Kikerülhetetlen tény, hogy amit csináltak, csinálnak abban jók, nagyon jók. Abból élnek, amiből akarnak élni! Célcsoportot találtak, és el tudják adni a tudásukat, valamint minden kapcsolódó produktumot! Ez a folyamat nagyon fejlett önismeretet feltételez, és olyan mértékű szabadságot ad szellemileg, lelkileg és fizikailag is, hogy megszületett a legendás ROCKER ÉLETSTÍLUS.

Merik, tudják és akarják is vállalni a véleményüket, a hibáikat, a munka és életstílusukat. Élvezik a folyamatot, motiváltak, lelkesek és lelkesedésükkel másokat is azzá tesznek. Ezzel pedig állandó támogatókat találnak.

Mindenkinek így kellene élni, és dolgozni egyaránt! Ennek eléréshez több lépcsőfok vezet!

  1. Az önismeret fejlesztése során tehetségünk, tudásunk FELISMERÉSE, felmérése, elhelyezése egy munkakörben, egy szakmában. Önismeret nélkül nagyon sok kudarc érhet a nem jól megválasztott karrier út miatt. A feladat tehetségünk, tudásunk reális értékének elfogadása a munkaerő piacon, majd ennek fejlesztése lépésenként előre haladva. Ennek előnye, hogy első perctől azt csináljuk, abból élünk, amit tudunk, szeretünk, amiben sikeresek vagyunk. Hátránya az esetleges lassabb előre haladás.

  2. Ha valamilyen okból kifolyólag, nincs lehetőségünk megélni abból, amiben igazán jók vagyunk, fogadjuk el az addig vezető utat, szem előtt tartva, hogy az út része az egésznek, amit alkotni szeretnénk! A cél eléréséig is dolgozzunk úgy, mint a nagy ROCKEREK! Lazán, nyitottan, motiváltan, kitartóan, őszintén! A kapcsolatokat kiépítve, ápolva, olyan tőkére tehetünk szert, melynek értéke felbecsülhetetlen. Ne csapjuk be magunkat, ne ragadjunk a köztes pozícióban, munkakörben! Ha elfogadjuk mindig a nagyobb, nehezebb feladatot, akár a fizetés, akár az elérhető nagyobb személyi szabadság miatt, közelebb kerültünk magunkhoz és ahhoz az élethez, amelyben abból élünk, ami a szenvedélyünk! Addig is mindennapi rocksztárok leszünk a fénymásoló mellett, erős célokkal!

"Life sucks, but in a beautiful kind of way." (Axl Rose)

Írta: Csernóczki Judit, HR vezető, Life Coach | workandroll.hu

Kérdés esetén fordulj hozzám bátran: info(kukac)workandroll.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...