2016.02.28. 17:50:59 12831 260

A laza hullámok egyszerű receptje
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hosszú hajat viselő hölgy hogy van vele, én személy szerint megőrülök a szép hullámos hajért. Csak ritkán készítem, mert bár hajvasaló, kúpvas, hajcsavarók is a rendelkezésemre állnak, mégis körülményesnek, vagy inkább időigényesnek tartom bármelyik eljárást.

Laza hullámok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Laza hullámok

Ám egy újabb ötletnek hála, talán ezentúl sikerül gyakrabban viselnem a hőn vágyott hullámokat. Ehhez csupán a hajamra, némi hajhabra és a gardróbon tartalmára lesz szükségem. Persze, nem kell az egész ruhatáramat bevetni a hullámos haj érdekében, csupán egyetlen pólóra lesz szükségem. De mivel nagyméretű póló kell, lehet, a páromtól veszek egyet kölcsön!:-)

Így lesznek laza hullámaid egy póló segítségével

A hajad legyen nedves, úgyhogy célszerű a műveletet az aktuális hajmosás után elvégezni. A pólót a tetejénél kezdve tekerd fel, majd a végeit csomózd össze, hogy egy kört kapj belőle. Ha még nagyon vizes a hajad, fújj át rajt hajszárítóval, majd hajtsd előre a fejed és fésüld előre a tincseidet. Ezután tedd a tarkódra a pólóból készített „gyűrűt”, majd tincsenként tekerd fel a hajad a pólóra. Majd hagyd így megszáradni az egészet az éjszaka folyamán. Másnap óvatosan bontsd ki a pólóból a hajadat és gyönyörködj a hullámaidban!:-) (Arra ügyelj, hogy kibontáskor ne fésüld ki a hajadat!)

Egy kis segítség videó formájában. (A videó német nyelvű, de a művelet így is tökéletesen elsajátítható.)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...