2016.04.07. 08:17:15 10281 361

A közösség ereje: álomesküvő és álomház egy hajléktalan párnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A floridai Tampa erdős részein élt az a hajléktalan pár, akik a helyi közösség anyagi segítségével végre kimondhatták a boldogító igent. 22 éve voltak együtt, és ez alatt az idő alatt több hullámvölgyet átéltek, de soha nem múlt el az egymásba vetett bizalmuk, és a hitük, hogy egy nap igazi otthonuk lehet. Idén végre összeházasodhattak.

Hajléktalanok álomesküvőt kaptak | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajléktalanok álomesküvőt kaptak | fotó via youtube.com

93 dollárt kellett volna befizetniük, hogy megvalósulhasson az esküvő, de soha nem volt annyi pénzük, ezért 22 évet kellett várniuk a házasságra. Az összeget a tamapi közösség végül összegyűjtötté, sőt, 93 dollárnál jóval több jött össze. Volt aki, a menyasszonyi ruhára, a csokorra, volt, aki a szmokingra, és volt, aki a vendékeknek felszolgált ételre és italra ajánlott fel összeget WFLA News Channel 8 tudósítója szerint.

A párt egy másik meglepetés is érte az esküvő után, megkapták a kulcsot életük első közös otthonához egy program jóvoltából, melynek a célja, hogy visszasegítse a hajléktalan embereket a társadalom pereméről, otthont biztosítson számukra, és segítse őket a tudásuk kiaknázásában, a pénzkeresésben.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...