2016.07.13. 11:00:16 8915 239

A kedves portugál szurkoló fiúnak van, aki becsületrendet adna – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha még nem láttad az EB legmeghatóbb és legkedvesebb videójának kikiáltott kisfilmet, melyben egy portugál kisfiú vigasztal egy könnyező francia férfit, akkor pótold ezt a hiányosságot, mert ez tényleg olyan, amit látni kell! Azóta a kisfiút és szüleit is megtalálták, akik nyilvánvalóan nagyon büszkék csemetéjükre! :) Megható képsorok!

Portugál szurkoló fiú | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Portugál szurkoló fiú | Forrás: youtube.com

A videón tisztán látszik, ahogy a portugál mezben szurkoló kisfiú odalép egy számára ismeretlen francia férfihoz, és megvigasztalja, megölelgeti, megsimogatja. Kiderült, hogy a kis srác ugyan portugál származású, Párizsban él a szüleivel, ott született, így valószínűleg az ellenfél csapat híveivel is együtt tudott érezni. A BFM tévé még egy interjút is készített a kedves kisfiúval, melyből kiderült, hogy a Mars téren berendezett szurkolói bázison szorítottak a portugál csapatnak édesanyjával együtt. Amikor úgy látta az anyuka, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok, és sok az ital, hazaindultak, ekkor botlottak az eredmény miatt siránkozó franciába, aki mellett nem tudott szó nélkül elmenni a kis srác:

Az anyuka elmondta a televíziónak, hogy azóta folyamatosan kapják az üzeneteket, és hogy valaki szerint még becsületrendet is érdemelne a sportszerű kisfiú! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...