2015.08.11. 14:30:18 7610 201

A karabiner 8 új élete a háztartásban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hegymászók egyik kedvelt eszköze a karabiner, amit a háztartásban többféleképpen is újrahasznosíthatunk. Nagyon praktikus, és különböző méretekben is lehet kapni. Gyakorlatilag bármit összefűzhetsz vagy felakaszthatsz a segítségével. Lássuk, mi mindenre jó!

Karabiner - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karabiner

Ceruzatartó!

Karabinerrel fellógatható ceruzatartók, amit akár másra is használhatsz. Cserélgetheted és bővítheted is az igényeid szerint.

Hajgumiknak

Ha mindig elvesznek a hajgumik, akkor ez egy szuper helytakarékos megoldás.

A táskáidnak

Ha tömöd őket a szekrénybe, előbb utóbb tönkre mennek. Megtörik a fülük és kopnak is. A karabinerekkel viszont egyszerűen, lógatva tárolhatod a kedvenc táskáidat.

Az autóülésre

Két karabinerrel felszerelhetsz az autóülés támlájára egy szórakoztató szettet a gyerekeknek.

Az öveknek

Az összes öv egy helyen, fellógatva a szekrényben, hogy könnyen megtaláld őket.

Kábeleknek

Utálatos egy dobozból előszedegetni és kibogozni a kábeleket. A telefonkábeleket feltekerheted és ráfűzheted egy karabinerre, majd akaszd fel őket!

Teregetéshez

Ha a teregetéshez használt zsinórt nem szeretnéd mindig kifeszítve látni, kösd az egyik végét egy karabinerhez és úgy csatold a falon lévő hurokba.

Kulcsoknak

Ha több szettet is használsz, a szorosan összetartozókat tedd egy kulcskarikára, és a kulcskarikákat fűzd egy karabinerre. Ha valamikor csak egy kulcscsomót vagy csak egy kulcsot akarsz vinni magadról, könnyebb lesz a karabinerről leszedni.

Szatyroknak

A bevásárló szatyrokat is gyűjtheted és tárolhatod egy karabiner segítségével.

Hátizsákokra kötelező

A hátizsákokra akár egy extra táskát is rácsatolhatsz egy karabiner segítségével, vagy a baseball sapkádat és a cipődet is hozzácsatolhatod, így nem foglal benne helyet.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...