2014.03.27. 00:11:22 5685 32

A fekete-fehér, ami soha nem ment ki a divatból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha minden kétséget kizáróan elegánsan és stílusosan szeretnénk felöltözni, akkor a fekete-fehér kombináció általában jó választás. Biztosan nem ütközik senki ízlésvilágával és gyakorlatilag soha nem megy ki a divatból. Sőt, időről-időre kiemelt figyelmet kap, mint ahogy idén is. 2014 az úgynevezett monokróm design éve.

A nagy visszatérő: fekete-fehér stílus (forrás: theglamourai.com) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A nagy visszatérő: fekete-fehér stílus (forrás: theglamourai.com)

Geometriai inspiráció

Nemcsak a csíkos és a pöttyös, hanem mindenféle elvont, főként geometrikus minta jellemző az idei trendre. Szinte minden híres divattervező kollekciójában megtalálható a monokróm irányzat. A mi kedvencük Ralph Lauren pulzáló összeállítása.

Raph Lauren monokróm összeállítása (forrás: vogue.co.uk)Raph Lauren monokróm összeállítása (forrás: vogue.co.uk)

Régi újra töltve

Te is nyugodtan porold le a fekete szoknyát és a fehér blúzt! Dobd fel új kiegészítőkkel: egy színes cipővel és a hozzá illő táskával vagy egy egyedi statement nyaklánccal, és máris hódolhatsz a trendnek. Ha esetleg beszereznél pár monokróm darabot elérhető áron, akkor érdemes felkeresned a H&M boltokat, de a Mango és a Zara üzleteket is ellepték a fekete-fehér cuccok, igaz ez egy fokkal drágább árkategóriát képviselnek.

További monokróm stílusötletek tervezőktől:

Diane Von Furst (forrás: vogue.co.uk)Diane Von Furst (forrás: vogue.co.uk)
Marc Jacobs (forrás: vogue.co.uk)Marc Jacobs (forrás: vogue.co.uk)
Balenciaga (forrás: vogue.co.uk)Balenciaga (forrás: vogue.co.uk)
Carolina Herrera (forrás: vogue.co.uk)Carolina Herrera (forrás: vogue.co.uk)
Luis Vuitton (forrás: vogue.co.uk)Luis Vuitton (forrás: vogue.co.uk)
Rodarte (forrás: vogue.co.uk)Rodarte (forrás: vogue.co.uk)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...