2015.03.10. 18:00:00 6916 193

A 2 leggyakoribb ok, amiért az ágyba bújunk párunkkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy több hónapos kutatás eredménye szerint sokkal drámaibb oka van a szexnek, mint a szerelem, a testi vágy, a szórakozás, vagy éppen a gyerekcsinálás. Kiderült, hogy a párok két dologra használják a szexet.

Szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szex

1. Közeledés

Egy részt a párodhoz, másrészt magadhoz is közelebb kerülhetsz a szex által. Ha azért közeledsz a párodhoz, hogy örömet szerezz neki, vagy éppen azt szeretnéd, hogy ő tegyen boldoggá téged, akkor valószínűleg sokkal örömtelibb szexuális életről számolhattok be, mint azok, aki a második ok miatt fekszenek le egymással.

2. Távolodás

Ha éppen úgy akarsz eltusolni egy vitát vagy nézeteltérést, hogy szexuálisan közelítesz a partneredhez, azzal tulajdonképpen távol tartod őt a valódi problémától. Lehet, hogy a bűntudatot elkerülöd, és azt is, hogy meg kelljen beszélni valamit, de a szexuális életed kevésbé lesz kielégítő, mivel nem örömmel közelíted meg a témát. Sokkal több negatív élményben lehet így részed.

A kutatásban résztvevő csoportokban, akik legtöbbször pozitív érzelmekkel közelítettek a párjukhoz sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb szexuális életet éltek, mint azok, akik többnyire távoltartásra használták fel azt.

Forrás: glamour.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...