2015.11.22. 15:06:24 10218 259

8+1 ok, amiért jó szinglinek lenni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most, hogy a nagy tavaszi, nyári, ősz eleji esküvődömping lement, és már egyre kevesebben posztolnak fotót a közösségi oldalakra „Életünk legszebb napja” címmel, álljunk meg egy percre, vagy kettőre mi is, akik életük szingli szakaszát éljük, és fedezzük fel a szépséget egyedül töltött napjainkban.

Szinglik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szinglik

Mert igen, néha kemény ez az élet, pláne, ha turbékoló párokat látunk magunk körül, és mindenki rózsaszín szívekkel tűzdelt képek kíséretében hirdeti, hogy ők bizony mennyire boldogok. Pedig a kényszerűen vagy önként választott egyedül töltött időszaknak is megvan az előnye, jó értelemben befelé fordul az ember, önmagát teljesen meg- és kiismerve várhat egy boldog és teljes kapcsolatra.

Ám ezen kívül vannak még olyan apróságok, amik megszínesíthetik az önismeretre szánt perceket, órákat.:-)

1. Teljes uralom

Mondjuk az ágyad felett! Képzeld el, hogy az ágyikód teljes terjedelmében a Tiéd, úgy fekszel keresztbe és kasul, ahogy csak akarsz. Édes élet, mi?;-)

2. Még teljesebb uralom

Bizony, hatalmad alá vonhatod a televízió távirányítóját és ezzel a rajta lévő összes nyomógombot, csatornát. Ha úgy szeretnéd, hüppöghetsz a kedvenc romantikus filmeden, esetleg bömböltetheted a zenecsatornát az éppen aktuális favoritjaiddal. Na, van a szingli életnek szépsége vagy van?:-)

3. Arra, amire csak akarod

Ha kedved szottyan, „elshoppingolhatod” az összes havi „maradékodat” a hónap utolsó hétvégéjén. Senki nem szól majd érte, hogy (már megint:-)) vettél egy új cipőt.

4. Amihez csak kedved szottyan!

Ha épp jégkrémet falnál, vagy chipset ennél popcornnal, csak bátran. Senki nem fog beszólni, hogy „Majd nem férsz bele a kedvenc rucidba!”. Esetleg csak egy kinyúlt „mackóalsóban és –felsőben” grasszálnál otthon, ne légy

5. Bátran kirándulj!

Senkitől nem kell engedélyt kérned, ha épp spontán kiruccannál valahova a hétvégén. Éljen a szabadság!:-)

6. Ha nincs kedved hozzá

Semmi alkalom, megjelenés, így nincs is kedved nekiállni az epilálás hosszú és fájdalmas procedúrájának? Ez szingli lány ezt is megteheti!:-)

7. Nyugalmas éjszakák!

Hiszen senkinek a horkolására sem fogtok felébredni éjszaka. (Maximum a sajátotokéra…de az meg lehetetlen!:-))

8. Akit, amit csak szeretnél

Szívesen megosztanád az otthonod egy cuki kiscicával, kutyussal, hörcsöggel, tengeri malaccal, esetleg színes halakkal? Semmi akadálya! Senkivel nem kell kompromisszumot kötnöd ezen a téren.

9. Ami talán a legfontosabb egy nő életében!

Már biztos sejtitek, mi az! Pontosan! Felemelő érzés lehet, hogy senkivel nem kell osztoznotok a ruhásszekrényen! Az egész gardrób-birodalom úrnői csakis Ti lehettek!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...