2014.08.14. 16:22:43 55303 44

7 romantikus és vicces film nyári estékre, vagy amikor csak akarod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak nosztalgiázni van kedved, vagy szeretnéd felfedezni a régiben az újat, esetleg odakint egy elhúzódó zápor tombol, akkor épp itt az ideje, hogy filmezz egy kicsit. Végy magadhoz egy pohár bort vagy söröcskét és máris jöhet az esti lazítás! Ha a frissítő itóka mellé jól esne egy üdítő film is, de választani még nem tudtál, mi segítünk Neked! A filmek kiválasztásánál igyekeztünk a romantikus és/vagy vicces kategóriában maradni, válassz kedved szerint!

Sandra Bulock és Melissa McCarthy a Női szervekben | |fotó: static3.businessinsider.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sandra Bulock és Melissa McCarthy a Női szervekben | |fotó: static3.businessinsider.com

Fogadom (2012)

Édes, ám komoly szerelmi történet egy gyönyörű párról, a szépséges Rachel McAdams és a nem kevésbé vonzó Channing Tatum főszereplésével. Film arról, hogy milyen, ha egy közös élet valóban feledésbe merül, vagy ha egy tragédia után újra fel kell építenünk nemcsak magunkat, hanem a kapcsolatunkat…egy vadidegennel, akit szeretni kellene. Csak hát az emlékek…

Itt akár a teljes filmet is megnézheted.

Szerelmünk lapjai (2004)

Ha már Rachel McAdams, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a 2004-es filmet, ha még nem láttad. Annyira magával ragadó, hogy napokig motoszkál majd a fejedben. Ryan Gosling pedig csak hab a tortán, ilyen hős szerelmest talán más nem is tudna alakítani. Ha már láttad, akkor tudod, hogy miről beszélünk és talán pont itt az ideje, hogy újra megnézd.

Egy kis kedvcsináló:

40 éves szűz (2005)

Na, ez egy olyan romantikus vígjáték, amit talán még a pasid is szívesen megnéz. Steve Carell csuklóból hozza a 40 éves szűz karakterét, és egymás után jönnek a poénok Seth Rogennek és Paul Ruddnak köszönhetően. A lazítás és nevetés garantált neked is és a párodnak is. Természetesen a romantikus szál sem marad el.

Őrült, dilis szerelem (2011)

Bár a címe elég gejlre sikeredett, a film azért elég vicces. Mi történik, ha egy tökéletesnek hitt házasság hirtelen összeomlik? Mihez kezdesz a hirtelen jött szabadsággal? Tudsz vagy akarsz-e még egyáltalán randizni? És mi van, ha rájössz, mégis a feleséged az igazi? Hogyan hozod újra össze a családot? Ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ, megspékelve egy sor komikus jelenettel, a dögös Emma Stone-nal, a díva Julianne Moore-ral, az édesen sármos Steve Carellel és az ügyeletes szépfiú Ryan Goslinggal.

Szex és New York (2008)

Szerintem nem kell magyarázni! „Csakcsajok”, limonádé helyett egy finom pohár bor, vagy egy frissítő roséfröccs, Carriék, cipők, divat, ruhák, szerelem, pici romantika. És persze Mr. Big!

Az 50 első randi (2004)

Ha még a kapcsolat elején vagytok, azért, ha már jól összeszokott páros vagytok, akkor azért válasszátok ezt a filmet. Adam Sandlernek köszönhetően kellően laza, Rob Schneider miatt édesen bugyuta, Drew Barrymore-nak és az ő gyönyörű, hosszú fürtjeinek hála, a megfelelő mértékben romantikus.

Női szervek (2013)

A legjobbat a végére hagytuk. A Női szervek a tavalyi év legviccesebb vígjátéka (legalábbis szerintünk), a kemény női ügynököt alakító Sandra Bullock-kal és a laza zsaru figuráját zseniálisan hozó Melissa McCarthy-val. Megunhatatlan film, amiben a szervek szó, nem a női nemi szervre, hanem a rendőrségre utal, így ha valaki eddig emiatt nem nézte meg, az feltétlenül pótolja. Inkább az akció vígjátékok közé sorolható a film, így nyugodtan nézheted a férjeddel vagy a barátoddal együtt. A gyomorból felszakadó, színtiszta nevetés garantált!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...